Keystone logo
© BIMM University
University Of Cumbria

University Of Cumbria

University Of Cumbria

Invoering

Wij zijn de University Of Cumbria , waar het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt.

Een aparte universiteit op een unieke plek die generaties heeft geïnspireerd om de problemen van hun tijd te overwinnen.

Pioniers van bergbeklimmen, kunst, literatuur en conservering zijn hier allemaal begonnen. Nu leeft hun geest voort door lesgeven, ervaring en een leergemeenschap die je voorbereidt op elke toekomst, op elke mogelijkheid.

Dit alles wordt gecombineerd om te versterken hoe we een unieke leeromgeving bieden om internationale studenten uit te rusten en te versterken die klaar zijn om de toekomst te omarmen die u wenst.

Waarom kiezen voor Cumbria?

 • We zijn gerangschikt 8e in de wereld en 1 st in het Verenigd Koninkrijk voor kwaliteitsvol onderwijs (SDG4) (Times Higher University IMPACT Rankings 2020)
 • We behoren tot de beste in het VK voor de inzetbaarheid van afgestudeerden, waarbij 96% van onze afgestudeerden binnen 15 maanden na hun afstuderen aan het werk is of een vervolgstudie volgt (Higher Education Statistic Agency, HESA, 2020)
 • We hebben een van de 8 beste rechtsscholen in Engeland (volgens de Guardian University Rankings 2020)
 • Met Cumbria kun je studeren aan een universiteit die je veilig houdt en je bij elke stap ondersteunt
 • Wij zijn een universiteit geboren uit pioniers:
 • Pioniers of Art
  • Ons Institute of the Arts heeft een aantal verhuizers en shakers geproduceerd in de culturele en creatieve sector, waaronder een winnaar van de Turner Prize (de hoogste onderscheiding die een Britse kunstenaar ter beschikking staat)
 • Pioniers van onderwijs
 • We worden hoog gewaardeerd als leverancier van leraren op regionaal en nationaal niveau, onze reputatie is gebaseerd op een uitzonderlijke erfenis van meer dan 100 jaar educatieve opleidingen,
 • De erfenis van Charlotte Mason, een wereldberoemde opvoeder die in Ambleside woonde aan het begin van de 19 e eeuw, leeft in Cumbria, zoals blijkt uit onze prestaties in de Times Higher (World) University Impact Rankings 2020.
 • De Charlotte Mason-methode is gebaseerd op haar vaste overtuiging dat een kind een persoon is en dat we die hele persoon moeten opvoeden, niet alleen hun geest. Een Charlotte Mason-opleiding is drieledig: in haar woorden: "Onderwijs is een sfeer, een discipline, een leven."
 • De methode en filosofie van Charlotte Mason vormen de basis van de Amerikaanse benadering van thuisschool, die tot op de dag van vandaag in de hele VS wordt gebruikt.
 • Pioniers of Conservation
 • Als universiteit huisvesten we ook de National School of Forestry, op onze Ambleside-campus in het hart van het Lake District National Park en het UNESCO Werelderfgoedcentrum, waar studenten de wetenschap en kunst leren van het behoud en duurzaam beheer van bomen, bossen en bossen.
 • De natuurlijke habitats van Cumbria ondersteunen 25% van alle soorten in het Britse Biodiversity Action Plan en 80% van onze kustlijn is geclassificeerd als zijnde van internationaal belang voor wilde dieren. Onze Conservation-cursussen zijn zo uniek vanwege het praktische gebruik van deze onschatbare natuurlijke hulpbronnen.
 • Onze planeet heeft bosecologen en afgestudeerden in natuurbehoud nodig om zijn toekomst veilig te stellen, en daarom hebben we cursussen (zoals bosecologie en -behoud, mariene en zoetwaterbescherming en bosbeheer) ontworpen voor mensen die een passie hebben voor het beschermen van bossen en de toekomst van de aarde.
 • Pioniers van bergbeklimmen
 • Als sport wordt algemeen aangenomen dat rotsklimmen begon in het Lake District in de 19e eeuw. Dit werd al snel gevolgd door de vorming van de vroege clubs, waarbij de vroege Britse pioniers gewaagde en epische beklimmingen maakten in de Alpen en andere delen van het continent. De Alpine Club, 's werelds eerste bergsportclub, werd opgericht in 1857.
 • Scafell Pike, de hoogste berg van Engeland, ligt midden in het Lake District in Cumbria. Deze berg is bijna 978 meter hoog en de top strekt zich uit over 160 kilometer; op een kristalheldere dag heb je een panoramisch uitzicht over Wales, Schotland en zelfs Ierland
 • De wereldberoemde bergbeklimmer Simon Yates leidde onlangs een online interactief panel aan de University Of Cumbria om grote vragen te onderzoeken over enkele van de beste en meest geliefde landschappen van het land. Een team van experts stond klaar om cruciale vragen over onze nationale parken en gebieden met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid te beantwoorden.
 • Pioniers van digitale gezondheid
 • De pilot door UoC in de zomer van 2017 van een nieuw "teletriage" -schema heeft ertoe bijgedragen dat het aantal in het ziekenhuis opgenomen oudere patiënten is verminderd; de regeling maakt gebruik van high definition iPads die aan de verzorgingstehuizen worden verstrekt. In plaats van 111 te bellen wanneer een bewoner ziek wordt, kan geschoold personeel op elk moment van de dag of nacht contact opnemen met een senior verpleegkundige. De camera van de iPad - samen met informatie die wordt verstrekt door personeel dat wordt getraind in het meten van bloeddruk, zuurstofsaturatieniveaus en temperatuur - stelt de verpleegkundige in staat om een diagnose te stellen en een behandeling aan te bevelen.
 • Pioniers of Literature
 • Taylor Swift zingt dat onze prachtige Cumbrian heuvels de plek zijn waar dichters komen om te sterven, maar, zoals ze ontdekte, hier komen ze om te schrijven.
 • Cumbria en het Lake District zijn de geboorteplaatsen of de thuisbasis van enkele van de beroemdste schrijvers van het VK, waaronder niemand minder dan de auteur van kinderboeken en de maker van de beroemde Peter Rabbit - Beatrix Potter , dichter William Wordsworth, Sir Samuel Coleridge, wandelgids schrijver Alfred Wainwright , auteur en presentator Sir Melvyn Bragg , schrijver en filosoof John Ruskin , auteur Arthur Ransome , en schrijver en maker van onze geliefde postbode Pat - John Cunliffe. Als schrijver (of songwriter) verkeert u dus in goed gezelschap.
 • William Wordsworth is niet alleen een van de meest invloedrijke Britse dichters in termen van de ontwikkeling van poëtische taal, maar zijn inzichten over het belang van leven in harmonie met de natuurlijke omgeving lijken ons vandaag ook krachtiger te spreken dan ooit tevoren. de dichter was ook een van de eerste milieuactivisten.

Geschiedenis en erfgoed

Als moderne universiteit zijn we pas 13 jaar oud, maar we kunnen onze oorsprong terugvoeren tot 1822 (en zelfs tot 120 na Christus).

Kunst en de creatieve industrie hebben een lange geschiedenis binnen de University Of Cumbria , beginnend in Carlisle, in het noordwesten van Engeland, met de oprichting van de 'Society for the Encouragement of Fine Arts in 1822, waarvan de naam een aantal keren veranderde totdat eindelijk zijn

Onze Brampton Road-campus in Carlisle, waar het Institute of the Arts is gevestigd, bevindt zich ook op de plaats van het dal voor Hadrian's Wall . De vallum was een brede diepe sloot geflankeerd door grote hopen aarde, die een extra verdediging voor de muur vormden.

De University Of Cumbria werd opgericht in 2007 en bracht Cumbria Institute of the Arts, St Martin's College en de Cumbria-campussen van UCLAN samen.

Tegenwoordig opereren we vanuit campussen in Carlisle, Lancaster, Ambleside en Londen, met een aanwezigheid aan de westkust van Cumbria, die een unieke tijdlijn biedt van de rijke en diverse geschiedenis van onze campussen.

Onze 10.000 huidige studenten en 43.000 alumni bevinden zich wereldwijd.

Onze waarden en nalatenschap

Leven en studeren aan de University Of Cumbria draait om ' mogelijkheid' - een wereld van mogelijkheden, waar het onmogelijke mogelijk wordt.

Onze waarden:

 • persoonlijk
 • Ondersteunend
 • Gepassioneerd en
 • Progressief.

Onderzoek naar impact

Het onderzoek dat aan de University Of Cumbria wordt uitgevoerd, gaat helemaal over 'impact'.

Academische impact is de aantoonbare bijdrage die excellent sociaal en economisch onderzoek levert in het verschuiven van begrip en het bevorderen van wetenschap, methode, theorie en toepassing tussen en binnen disciplines

Economische en maatschappelijke impact is de aantoonbare bijdrage die excellent sociaal en economisch onderzoek levert aan de samenleving en de economie, en de voordelen daarvan voor individuen, organisaties en / of naties.

Al het onderzoek aan de University Of Cumbria probeert de impact te meten aan de hand van een van de drie criteria:

 • Mate van verandering - hoeveel heeft iemand dingen veranderd?
 • Betekenis van impact - hoeveel verschil heeft het gemaakt in iemands leven?
 • Omvang van de impact - hoeveel mensen heeft het bereikt?

De University Of Cumbria herbergt elf onderzoekscentra, waarvan er twee van nationaal en mondiaal belang zijn in termen van het uitgevoerde onderzoekswerk en hun impact

Centrum voor Nationale Parken en Beschermde Gebieden (CNPPA)

Initiatief voor leiderschap en duurzaamheid (IFLAS)

Voorbeelden van onze recente nationale en internationale onderzoeksprojecten en hun impact zijn:

Onze expertises

Kunst / Design / Media

 • Maak deel uit van een dynamische, creatieve en ondersteunende wereldwijde gemeenschap en maak het onmogelijke mogelijk
 • Ontwikkel de flexibele en ondernemersvaardigheden waar wereldwijd vraag naar is om te slagen als een zelfverzekerde, vooruitstrevende beoefenaar in het voortdurend veranderende culturele landschap van vandaag

Business / (Project) Management / Leiderschap

 • Werk samen met experts met een internationale reputatie op het gebied van duurzaamheid en leiderschap
 • Stimuleer je door fantasierijke praktische opdrachten en word uitgedaagd om actie te ondernemen
 • Draag bij aan het debat over leiderschap en duurzaamheid als instrumenten en concepten om sociale verandering te beïnvloeden
 • Ervaar een persoonlijke transformatie en ontwikkel vaardigheden die u zullen helpen om uit te blinken in de wereldwijd concurrerende markt

Behoud / Bosbouw / Geografie / Buiten:

 • Omarm avontuur en inspiratie op de enige Britse campus in een Nationaal Park en UNESCO-site, op enkele minuten van epische bergpaden en Lake Windermere voor een studie-ervaring als geen ander ter wereld.
 • Leer de toekomst van dieren en hun leefgebieden te beschermen tijdens een cursus waar het Lake District - een van de oudste nationale parken van het VK - je buitenklaslokaal is.
 • Terwijl je leert en leeft in deze inspirerende omgeving, zul je tijdens je studie hier veel van de meest iconische en bedreigde dieren in het VK, diverse habitats, ecosystemen en belangrijke natuurreservaten ontdekken met praktische onderzoeksmogelijkheden.
 • Ontdek een toekomstige carrière als duurzame leider naarmate de klimaatverstoring toeneemt
 • Onze vooraanstaande wereldberoemde onderzoekers zullen u helpen de vaardigheden te ontwikkelen die u nodig hebt om uit te blinken in een wereldwijd concurrerende werkplek.
 • We hebben het ultieme openluchtonderzoekslaboratorium om spannende vragen, geweldige landschappen, diverse habitats en oeroude bossen te onderzoeken. Vol met valleien, bergen en meren waar het beter is in het VK om aardrijkskunde, natuurbehoud, buitenstudies en bosbouw te studeren.

Gezondheid

 • Wees meer dan je voor mogelijk had gehouden. We voorzien je van alles wat je nodig hebt om een redder in nood, verzorger of beïnvloeder van de wereld te worden en iemands dag te maken, elke dag.
 • Zorg voor anderen en verander de wereld om je heen elke dag.

Wet:

 • Studeer rechten aan een moderne, vooruitstrevende, praktijkgerichte rechtenfaculteit, onderwezen door nationaal en internationaal gerenommeerde advocaten
 • Verwerf essentiële professionele inzichten en praktische juridische ervaring door in echte zaken met cliënten en advocatenkantoren te werken
 • Krijg toegang tot en gebruik ons unieke virtuele Law Clinic-platform om digitale advocatenvaardigheden te ontwikkelen om uw bewustzijn en toepassing van juridische ethiek, professionele waarden en verantwoordelijkheid te vergroten

OT / Fysiotherapie / Sportrevalidatie:

 • Bestudeer deze wereldwijd gerespecteerde, veelgevraagde beroepen om mensen over de hele wereld te helpen de kwaliteit van hun leven te verbeteren
 • Kleine klassen, een uitstekende balans tussen academische vaardigheden en hands-on oefenen, fantastische faciliteiten en individuele ondersteuning en begeleiding, maken van Cumbria de opvallende keuze
 • Goedgekeurd door de Health and Care Professions Council (HCPC), kom je in aanmerking voor registratie om in het VK te oefenen na succesvolle afronding van de cursus

Lerarenopleiding

 • Maak een carrièreverandering; een verschil maken voor de wereld waarin je leeft
 • Maak lokaal, nationaal en internationaal een positief verschil
 • Een carrière die jou de kracht geeft om een hele generatie wereldwijd te inspireren
 • Train to Teach bij een van de grootste en meest effectieve aanbieders van lerarenopleidingen in het VK

Link naar onze internationale hub:

href = "https://www.cumbria.ac.uk/study/international-students/

Campusfuncties

  Locaties

  • Carlisle

   Fusehill Street campus Fusehill Street, Carlisle, CA1 2HH, CA1 2HH, Carlisle

   • Carlisle

    Brampton Road campus Brampton Road, Carlisle, CA3 9AY, CA3 9AY, Carlisle

    • Lancaster

     Lancaster campus Bowerham Road, Lancaster, LA1 3JD, LA1 3JD, Lancaster

     • Ambleside

      Ambleside campus The Barn, Rydal Road, Ambleside, Cumbria, LA22 9BB, LA22, Ambleside

      • London

       London site 58 East India Dock Road The London Borough of Tower Hamlets London E14 6JE, E14 6JE, London

       • Carlisle

        Fusehill Street campus, CA1 2HH, Carlisle

        • How

         The Barn, Rydal Road, LA22 9BB, How

         • How

          Fusehill Street, CA1 2HH, How

          Vragen