Keystone logo
University of Cologne Faculty of Management, Economics and Social Sciences Double Masters-programma in bedrijfsbeheer
University of Cologne Faculty of Management, Economics and Social Sciences

Double Masters-programma in bedrijfsbeheer

Cologne, Duitsland

0 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

* € 270 per semester sociale premie incl. openbaar vervoer

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Double Master's programma in Business Administration geeft studenten de mogelijkheid om twee master's graden voort te zetten van twee top-universiteiten in slechts twee jaar. Studenten brengen hun eerste jaar door aan de universiteit van Keulen en hun tweede jaar aan een van de partneruniversiteiten. Dit geeft hen een uniek voordeel omdat ze het beste van twee universiteiten kunnen combineren en kunnen profiteren van de voordelen van een internationale omgeving, waardoor ze hun intercultureel begrip en hun taalvaardigheden kunnen verbeteren.

De internationale masteropleiding maakt deel uit van het reguliere aanbod aan beide universiteiten en is gebaseerd op de wederzijdse erkenning van studiepunten. Elk programma heeft zijn eigen focus, afhankelijk van de beschikbare specialisaties van de partneruniversiteit.

Het aanbod van Double Master's in Business Administration aangeboden door de Universiteit van Keulen geeft studenten de mogelijkheid om het programma te kiezen dat het beste past bij hun carrière ambities, hetzij op:

 • de Louvain School of Management in België,
 • de Aalto University School of Business in Finland,
 • de Warsaw School of Economics in Polen of
 • het Indian Institute of Management van Ahmedabad in India.

Programmastructuur

Studenten geselecteerd voor de Double Master in Business Administration voltooien hun eerste jaar aan de Universiteit van Keulen en hun tweede jaar aan de Aalto University School of Business in Helsinki, de Louvain School of Management of aan het Indian Institute of Management in Ahmedabad (IIMA). Studenten kunnen kiezen uit een van de majors aangeboden als onderdeel van de Master of Science in Business Administration aan de Universiteit van Keulen: Corporate Development, Finance, Marketing, Supply Chain Management en Accounting (Accounting is alleen beschikbaar voor Duitstalige studenten) en .. .

 • ... met één specialisatie aan de Aalto University School of Business (bijv. Accounting, Entrepreneurship, Finance, Information and Service Management, Management en International Business, Marketing, Strategie) of
 • ... een professionele focus in de Master in Management aan de Louvain School of Management (Financiën, Strategie, Marketing of Human Resources) of
 • ... een specialisatie aan de economische faculteit van Warschau (Management of International Business) of
 • ... een specialisatie bij de IIMA (Economie, financiën en boekhouding, communicatie, marketing of bedrijfsbeleid). Alle cursussen aangeboden door de IIMA zijn op master- of PhD-niveau.

Het programma is beschikbaar in het Engels. Het is gebaseerd op de wederzijdse erkenning van studiepunten en omvat een gezamenlijke masterscriptie die wordt begeleid door professoren aan beide universiteiten.

WiSo106

Toelatingseisen

 • Een uitstekende bachelor of gelijkwaardig met een sterke beheersing van bedrijfskunde en economie (ten minste 78 ECTS in totaal, van dit minstens 48 ECTS in bedrijfskunde en minstens 18 ECTS in economie). Bovendien moeten aanvragers beschikken over een sterke vaardigheid in statistiek en / of wiskunde
 • Bachelor eindcijfer gelijk aan minstens 2,7 (Duits beoordelingssysteem)
 • Engels op niveau C1 (TOEFL iBT met ten minste 92 punten; IELTS met ten minste 6,5; Cambridge CAE (A, B of C) of CPE (A, B of C))
 • GMAT-testresultaat met een minimumscore van 550 punten

Deadline voor aanmelding

 • De deadline voor aanmelding is 15 mei 2019
 • Als je je bachelordiploma buiten Duitsland hebt behaald, moet je ook tot 30 april 2019 via uni-assist online en per post solliciteren.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen