Keystone logo
University of Cologne Faculty of Management, Economics and Social Sciences

University of Cologne Faculty of Management, Economics and Social Sciences

University of Cologne Faculty of Management, Economics and Social Sciences

Invoering

Universiteit van Keulen, ECONOMISCHE - en docenten SOZIALLWISSENSCHAFTLICHE

De Economische en Sociale Wetenschappen Faculteit

De Universiteit van Keulen is een van de oudste en grootste universiteiten in Duitsland. Het is gelegen in het hart van Keulen en biedt studenten met een verscheidenheid van academische en sociale activiteiten. De Faculteit Economie en Sociale Wetenschappen is een van de zes faculteiten.

Een studie aan de Faculteit der Economische Wetenschappen en Sociale Wetenschappen van de Universiteit van Keulen is een uitstekende basis voor je verdere professionele en persoonlijke plannen. Met meer dan 9500 studenten en een groot aantal hoogleraren en wetenschappelijk personeel, de faculteit is een van de meest prestigieuze wetenschappelijke faculteiten economie en sociale wetenschappen in Europa. De combinatie van onderzoek en onderwijs, theorie en praktijk, economie en sociale wetenschappen opgericht onze missie: "Innovatie voor de samenleving". Binnen je studie werk je met behulp van moderne analytische methoden en modellen nieuwe oplossingen voor relevante economische en sociaal-wetenschappelijke vraagstukken van de toekomst.

Al onze cursussen staan ​​vele vrijheden en interessante Fächerkombinations-, specialisatie en diversificatie kansen - niet in het minst vanwege het interdisciplinaire karakter en de omvang van de faculteit. Zo scherpen samen met uw professionele en je persoonlijke profiel. Keulen is een aantrekkelijke stad niet alleen als een plaats van studie. Het is bekend tot ver buiten de kermis ook om zijn gevarieerde culturele scene en samen met de omringende één van de belangrijkste vestigingen in Duitsland.

Locaties

Locaties
 • Cologne

  Management, Economics and Social Sciences Faculty of Cologne University Universitaetsstrasse 24, 50931, Cologne

  • youtube
  • facebook
  • twitter
  • linkedin

Vragen