Keystone logo
© courtesy of University of Cincinnati Online
University of Cincinnati Online

University of Cincinnati Online

University of Cincinnati Online

Invoering

Een ervaring van wereldklasse bieden voor studenten die op zoek zijn naar online flexibiliteit

De University of Cincinnati Online is toegewijd aan het bieden van een educatieve ervaring van wereldklasse die flexibiliteit biedt voor drukke professionals, levenslange leerlingen en studenten van over de hele wereld.

Alle programma's van UC Online worden geleid door een nationaal erkende faculteit en combineren innovatie met vrijheid van intellectueel onderzoek om een inclusieve omgeving te creëren die is afgestemd op de behoeften van UC Online-studenten.

Bij elke cursus ontvangen studenten de tools, vaardigheden en opleiding om hun vaardigheden te verbeteren, hun kansen uit te breiden en hun lokale gemeenschappen te verrijken.

Creëer een academisch pad dat past bij uw levensstijl en doelen.

De University of Cincinnati Online biedt hoogwaardige, online academische programma's van een vooraanstaande instelling voor onderzoek en hoger onderwijs in het hart van Cincinnati, Ohio. De Universiteit van Cincinnati was een van de eerste instellingen die online cursussen aanbood. Innovatie in het onderwijs staat voorop bij wat we doen.

Met onze flexibele programma's kunt u een academisch pad creëren dat past bij uw levensstijl en carrièredoelen.

De UC Online-ervaring

We zijn hier bij elke stap voor de student en zijn volledig geïntegreerd in de Universiteit van Cincinnati. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat toekomstige studenten studenten worden en uiteindelijk afgestudeerden van de University of Cincinnati.

We zijn er zeker van dat u het met ons eens kunt zijn als we zeggen dat onderwijs belangrijk is. Het is echter niet altijd gemakkelijk toegankelijk, vooral voor werkende professionals.

Nou, tot nu!

Waarom UC Online?

Toegewijd aan inclusiviteit

Top gerangschikt

Maak contact met faculteit en alumni

Sinds de eerste dag heeft de University of Cincinnati Online er een missie van gemaakt om een allesomvattende omgeving te bieden. Met trots kunnen we zeggen dat 27% van onze afstudeerpopulatie bestaat uit eerstegeneratiestudenten.

De University of Cincinnati Online biedt studenten een balans tussen educatieve excellentie en praktijkervaring. UC is een openbare onderzoeksuniversiteit met een inschrijving van meer dan 45.000 studenten en is volgens US News & World Report uitgeroepen tot "een van de beste van de beste nationale universiteiten".

Door lid te worden van UC Online komt u in contact met nationaal erkende docenten en medewerkers, samen met een gemeenschap van studenten en alumni. Alle cursussen en het curriculum zijn erop afgestemd om u te helpen de vaardigheden, hulpmiddelen en middelen op te bouwen die nodig zijn voor een mooie toekomst, zonder dat u een van uw vele andere belangrijke verantwoordelijkheden hoeft op te geven.

Ondersteuning van start tot afstuderen

Flexibiliteit: 100% op jouw manier

accreditatie

Jongleren met school, een carrière en soms een gezin kan moeilijk zijn. De University of Cincinnati Online biedt adviseurs voor inschrijvingsdiensten en coördinatoren voor studentensucces die de eisen van een druk leven begrijpen. We begeleiden je bij elke stap van het toelatingsproces, helpen je bij het selecteren van cursussen, beantwoorden je vragen en houden je op weg naar voltooiing van je diploma.

Met onze volledig online programma's kun je je diploma behalen zonder je huidige baan op te zeggen. Deze programma's zijn ontworpen voor studenten van alle leeftijden en helpen je een diploma te behalen, je associate's degree uit te breiden of die bachelor's degree te behalen waar je het al jaren over hebt.

UC Online en alle regionale campussen zijn geaccrediteerd door de Higher Learning Commission.

Online leren zorgt voor flexibiliteit en gemak voor studenten die proberen het leven in evenwicht te brengen terwijl ze ook een diploma behalen. Ben jij iemand die gemotiveerd is en zelfstandig kan werken, dan zijn online cursussen wellicht iets voor jou! Met online leren wordt u online lid van een gemeenschap en ontmoet u mensen virtueel.

171998_uc14.JPG

Ranglijsten

De University of Cincinnati Online biedt studenten een balans tussen excellent onderwijs en praktijkervaring. UC is een openbare onderzoeksuniversiteit die is uitgeroepen tot "Onder de top van de beste nationale universiteiten", volgens US News & World Report. U vindt de Universiteit van Cincinnati op tal van ranglijsten en lijsten. U zult ook merken dat UC-programma's nationaal en regionaal zijn geaccrediteerd.

US News & World Report Rankings van topprogramma's aangeboden op University of Cincinnati Online

De programma's van University of Cincinnati Onlinebehoren nog steeds tot de beste van het land volgens US News Rankings, een toonaangevende ranglijstsite voor het onderwijs. Hieronder staan alle prijzen en erkenningen van UC Online voor 2020.

 • US News and World Report - 5e in Best Online Master's in Nursing Programs for Veterans
 • US News and World Report - 14e in Best Online Master in Nursing Programs
 • US News and World Report - 7e plaats in Best Online Master's in Criminal Justice Programs for Veterans
 • US News and World Report - 12e in Best Online Master's in Computer Information Technology Programs
 • US News and World Report - 11e in Best Online Master in Criminal Justice-programma's
 • US News and World Report - 21e in Best Online Master's in Business-programma's

Aanvullend Amerikaans nieuws en wereldranglijsten

 • 46e in beste online masteropleidingen in onderwijsprogramma's
 • 50e in Beste online master in technische programma's
 • 51e in Beste online MBA-programma's
 • 75e in beste online bachelorprogramma's

Andere erkenningen

 • Nr.1 Online College in Ohio - Study.com
 • 2e in Beste online master in gezondheidsinformatica
 • 11e beste online MHA voor waarde door Guide to Online Schools
 • 2e in de Top 25 Online Masters in Taxation op intelligent.com
 • 3e in de beste online graden voor ademhalingstherapie op collegechoice.net
 • 11e in Best Master's Degree in Criminal Justice op Best Value Schools
 • 26e in Beste online MBA-programma's op poetsandquants.com
 • 30e in "Beste parttime online Masters in Health Administration (MHA)." Intelligent.com

Inhoud/informatie over het programma wordt uit UofC gehaald

Campusfuncties

Het UC Online-verschil

Met de University of Cincinnati Online bieden we u het hoogste niveau van gemak, bronnen en hulpmiddelen om uw professionele doelen te bereiken. Al onze programma's worden geleid door een nationaal erkende faculteit en bieden u dezelfde gemeenschap die de traditionele klaservaring biedt. Met zowel voltijd- als deeltijdopties kun je je diploma behalen volgens je schema. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het UC Online-verschil.

Programma-ervaring

Of je nu naar UC Online komt om je bachelor- of masterdiploma te halen, je hebt cursussen die speciaal zijn ontworpen voor online studenten en professoren die graag lesgeven. Je hebt zowel een studieadviseur als een coördinator voor studentensucces om je te helpen het meeste uit elk semester te halen. Ze helpen je bij het selecteren van lessen, het begrijpen van de online leerhulpmiddelen en het vinden van alle belangrijke bronnen. We willen ervoor zorgen dat je er net zoveel van houdt om een UC Bearcat te zijn als wij!

Online bronnen voor studenten

Studenten die zijn ingeschreven bij de University of Cincinnati Online hebben toegang tot veel verschillende soorten bronnen. U kunt alles vinden, van bibliotheekbronnen tot technische vereisten en hoe u technische ondersteuning kunt krijgen. Twijfel je over online leren? We hebben verschillende sleutels tot succes op een rij gezet. Ons doel is simpel: maak het u gemakkelijk om afgestudeerd te worden aan de Universiteit van Cincinnati.

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Cincinnati

   West Daniels Street,57, 45219, Cincinnati

  • Cincinnati

   57 W Daniels St, Cincinnati, OH 45219, United States, 45219, Cincinnati

   Vragen