Keystone logo
University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business

University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business

University of Cincinnati Carl H. Lindner College of Business

Campusfuncties

Het Carl H. Lindner College of Business stelt zakelijke probleemoplossers in staat de uitdagingen van de wereld aan te pakken.

Als grondlegger van coöperatief onderwijs en de nummer 1-gerangschikte openbare universiteit voor coöperatie, heeft de Universiteit van Cincinnati blijk gegeven van haar bekwaamheid om studenten in contact te brengen met topwerkgevers. Studenten in een van onze acht masterprogramma's profiteren van graadopties die gepersonaliseerd, op maat gemaakt en meeslepend zijn. Theorie wordt in de praktijk geïntegreerd door middel van praktijkgericht projectleren, netwerken met bedrijfsvertegenwoordigers via gastcolleges, het opbouwen van relaties met onze wereldwijde alumni of zelfs het opdoen van praktijkervaring door middel van stage, ondernemerschap of andere betaalde professionele kansen.

De acht masterprogramma's van Lindner zijn de Master of Business Administration (MBA), Master of Science in Accounting, Master of Science in Applied Economics, Master of Science in Business Analytics, Master of Science in Finance, Master of Arts in Human Resources, Master of Science in Informatiesystemen en Master of Science in Marketing.

  toelatingen

  Plaats, leeftijd of stadium: studenten met verschillende achtergronden worden probleemoplossers bij Lindner. Daarnaast verwelkomt Lindner personen uit alle beroepen en opleidingsachtergronden die hun zakelijk inzicht naar een hoger niveau willen tillen.

  Elke masteropleiding heeft zijn eigen aanmeldingsdeadlines en vereisten. Geïnteresseerde studenten worden aangemoedigd om zo vroeg mogelijk een aanvraag in te dienen om het toelatingspotentieel te maximaliseren.

  Internationale studenten stellen aanvullende eisen aan hun aanvraag, zoals het succesvol behalen van het TOEFL-examen en het verkrijgen van een studentenvisum. UC's International Student Services biedt middelen en voortdurende ondersteuning voor internationale aanvragers om een soepele overgang naar studeren aan Lindner te helpen garanderen.

  Beurzen en financiering

  Op verdiensten gebaseerde beurzen zijn op beperkte basis beschikbaar voor inkomende voltijdstudenten. Aanvragers komen automatisch in aanmerking voor deze beurzen en er is geen afzonderlijke beursaanvraag vereist.

  Op verdiensten gebaseerde beurzen zijn ook op beperkte basis beschikbaar voor in aanmerking komende deeltijdstudenten. Deeltijdstudenten komen in aanmerking als hun werkgever hun collegegeld niet volledig vergoedt.

  Er zijn via de federale overheid verschillende op behoeften gebaseerde financiële hulpprogramma's beschikbaar voor afgestudeerde studenten. Het UC Financial Aid Office is de beste bron voor informatie met betrekking tot deze programma's.

  Statistieken van alumni

  Locaties

  • Cincinnati

   Woodside Drive, 2906, 45221, Cincinnati

  • Cincinnati

   Woodside Drive, 2906, 45221, Cincinnati

  Vragen