Keystone logo
University of Central Lancashire - Cyprus

University of Central Lancashire - Cyprus

University of Central Lancashire - Cyprus

Invoering

Het beste van beide werelden

De University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), is gevestigd in Larnaka en is nu voor het negende jaar operationeel. UCLan Cyprus is de eerste Branch Campus van de University of Central Lancashire en tegelijkertijd een volledig gelicentieerde universiteit in Cyprus. Een uniek en innovatief model
van een Cypriotische en British University Educational Experience, geaccrediteerd door respectievelijk het UK Quality Assurance Agency en het Cyprus Agency of Quality Assurance and Accreditation in Higher Education (CYQAA).

Gebouwd op een sterke academische basis, telt de University of Central Lancashire (UCLan UK), onze moederuniversiteit, meer dan 190 jaar geschiedenis en wordt door het Center for World University Rankings (CWUR) 2020 beschouwd als een van de top 6,5% van alle wereldwijde universiteiten /21.

UCLan Cyprus opereert onder de academische paraplu van UCLan UK, en na de laatste politieke veranderingen van het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie (BREXIT), wordt het beschouwd als een unieke universiteit, die het VK en Europa overbrugt op het gebied van onderzoek, academische normen , studentenervaring en studentenuitwisseling.

De voltooiing van studies aan UCLan Cyprus zal resulteren in een Double Degree (twee certificaten) van de twee universiteiten, UCLan UK en UCLan Cyprus, niet alleen erkend in Cyprus en het VK, maar ook in heel Europa en daarbuiten.

Onze visie

De strategische visie van UCLan Cyprus is om een toonaangevende, moderne universiteit op te bouwen met een wereldwijd bereik op het kruispunt van drie continenten (Europa, Azië en Afrika), en biedt Undergraduate en Postgraduate Higher Education. UCLan Cyprus zal een universiteit zijn die wordt erkend vanwege haar toewijding aan de beste universitaire studentenervaring, uitstekend onderzoek, innovatief leren en waardevolle betrokkenheid bij de industrie en gemeenschappen in Cyprus, het oostelijke Middellandse Zeegebied, het Midden-Oosten en daarbuiten.

Onze missie

  • Promoot de toegang tot excellentie, zodat u uw potentieel kunt ontwikkelen
  • Waardeer en beoefen gelijkheid van kansen, transparantie en tolerantie
  • Streef naar uitmuntendheid bij alles wat we doen: lokaal, regionaal en internationaal
  • Werk samen met bedrijven, de gemeenschap en andere opvoeders

Locaties

  • Larnaca

    12 – 14 University Avenue Pyla, Larnaka, Cyprus, 7080, Larnaca

Vragen