Keystone logo
University of Cape Town Graduate School of Business

University of Cape Town Graduate School of Business

University of Cape Town Graduate School of Business

Invoering

De University of Cape Town Graduate School of Business (GSB) staat internationaal bekend als een van een handvol business schools in Afrika met de prestigieuze drievoudige kroonaccreditatie met onderschrijvingen van EQUIS (de Europese stichting voor managementontwikkeling), AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) en AMBA (The Association of MBAs).

Als topschool met meer dan vijf decennia ervaring in de opkomende markt heeft de GSB de verantwoordelijkheid om in te spelen op haar sociaal-politieke en economische context. Het onderwijs, het leren en het onderzoek zijn gericht op het bouwen van een economisch welvarender, rechtvaardiger en meer geïntegreerd continent. De school investeert voortdurend in kwaliteitsbeurzen en sterke partnerschappen om deze doelen te ondersteunen door middel van initiatieven zoals het Allan Gray Center for Values-Based Leadership, het Bertha Center for Social Innovation and Entrepreneurship, de Raymond Ackerman Academy of Entrepreneurial Development en de Solution Space.

Onze hoog aangeschreven academische programma's zijn gestructureerd om professionele kennis te verfijnen, leiderschapsvaardigheden te verbeteren en individuen de vaardigheden en het vertrouwen te geven die nodig zijn om innovatieve nieuwe ideeën te ontwikkelen tot financieel gezonde ontwikkelingsoplossingen voor de lange termijn.

Ons aanbod omvat:

 • Postgraduate Diploma in Management Practice (PGDip)
 • CEMS Master of Management, gespecialiseerd in internationaal management (CEMS MIM)
 • Master of Business Administration (MBA)
 • Master of Business Administration gespecialiseerd in Executive Management (EMBA)
 • Master of Commerce in Development Finance (MCOM)
 • Postdoctoraal diploma in ontwikkelingsfinanciering (PGDip)
 • Master of Philosophy, gespecialiseerd in Inclusive Innovation (MPHIL)
 • Doctor in de wijsbegeerte, gespecialiseerd in bedrijfskunde (PhD)

Kom naar een van onze komende virtuele informatiesessies om meer te weten te komen over onze programma's. Lees hier meer.

Accreditaties

Geaccrediteerd door EFMD EquisGeaccrediteerd door AMBAGeaccrediteerd door AACSB

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Cape Town

  UCT Graduate School of Business Breakwater campus 9 Portswood Road V&A Waterfront, 8000, Cape Town

Vragen