Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Masteropleiding in Design for Innovation met het Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) in Beijing / CHINA
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Masteropleiding in Design for Innovation met het Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) in Beijing / CHINA

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Het Department of Civil Engineering, Design, Construction, Environment (DICDEA), vanaf het academiejaar 2015-16, heeft een nieuwe geïntegreerde studiecursus geactiveerd met het Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) in Beijing. De opleiding biedt studenten de mogelijkheid om een dubbele graad, d.w.z. een dubbele masteropleiding Fashion Design, te behalen. Om precies te zijn, de cursus duurt twee jaar; het omvat een samen met de buitenlandse universiteit ontworpen opleiding en een mobiliteitsperiode in het buitenland (1 jaar en een half); omvat de vrijgave, aan het einde van de studieperiode, van twee graden in Fashion Design (dubbele graad), waarvan er één geldig is in Italië en de andere in het land van de partneruniversiteit. Daarom is deze nieuwe cursus voor studenten een kans om hun curriculum te verrijken en zichzelf te presenteren in de wereld van werk met een compleet en internationaal trainingsprofiel.

Het Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) in Beijing is een van de belangrijkste modeuniversiteiten in China en is vooral gespecialiseerd in toegepaste technologie. BIFT-training combineert kunst, technologie, economie, management en andere disciplines die met succes kunnen samenwerken. Het instituut, opgericht in 1959, is gelieerd aan het Ministerie van Textielindustrie. In de afgelopen jaren was het motto van het instituut "innovatie maakt de weg vrij voor realistische en creatieve toepassingen in het onderwijs", een visionaire filosofie die kunst- en wetenschapsonderwijs combineert, etnische modecultuur integreert met hedendaagse ontwerpfilosofie. Het instituut, dat 7.000 studenten en 700 academisch personeel telt, bestaat nu uit vijf scholen (School of Clothing, Art and Business, Faculty of Art and Design, School of Materials Science and Engineering, School of Business en School of Design Industrial en techniek); twee afdelingen (Departement Vreemde Talen en de Afdeling Beeldende Kunsten); twee onderwijsafdelingen (Divisie Sociale Wetenschappen en Afdeling Basiscursussen); een educatief centrum (Centrum voor Onderwijs Informatica); een internationaal college; een school voor voortgezet onderwijs; een afdeling Hoger Beroepsonderwijs en een Doctoral School. Er zijn 20 specialisaties: Textielwetenschap en techniek; Fashion Materials R&D en Evaluatie Laboratorium; modecultuur en industrieonderzoek; Kleding Technologie overdracht; Kostuummuseum, een van de tien meest gespecialiseerde musea in China.

ONTVANGERS EN SUBSIDIES

Alle geïnteresseerde studenten hebben toegang tot de nieuwe International Master's Degree Course in Fashion Design, geactiveerd in samenwerking met het Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT): degenen die al zijn ingeschreven voor de SUN Department DICDEA Master's Degree Design for Innovation Fashion Ecodesign Curriculum en alle andere Master's Degree cursussen; die van andere universiteiten.

Voor studenten die al zijn ingeschreven voor andere opleidingen die besluiten door te stromen naar de nieuwe internationale masteropleiding in samenwerking met het Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) in Beijing, gepersonaliseerde procedures voor de erkenning en validatie van de reeds afgelegde examens wordt geactiveerd; dit om te voorkomen dat het reeds verrichte werk verloren gaat.

Degenen die besluiten zich in te schrijven voor het International CDL in Design for Innovation Curriculum Fashion Ecodesign in samenwerking met het Beijing Institute of Fashion and Technology (BIFT) in Beijing, kunnen een aanvraag indienen om te profiteren van de beurzen die jaarlijks door de SUN worden toegekend. Een deel van deze beurzen is gereserveerd voor buitenlandse studenten.

Programma resultaat

Over de school

Vragen