Keystone logo
University of Campania "Luigi Vanvitelli" Masteropleiding in "Architecture - Interior Design and for Autonomy" in het Engels met de East China Normal University of Shanghai / CHINA
University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Masteropleiding in "Architecture - Interior Design and for Autonomy" in het Engels met de East China Normal University of Shanghai / CHINA

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Als onderdeel van de tweejarige opleiding "Architecture_Interior Design and for Autonomy" in het Engels, Master's Degree in klasse LM-4 Architectuur en bouwtechniek-architectuur, ondertekende de afdeling Architectuur en Industrieel Ontwerp "Luigi Vanvitelli" (DADI) twee internationale overeenkomsten voor de oprichting van twee Double Degrees, één in 2015 en de andere in 2016. De eerste, in Architectuur, met de Faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de Okan University in Istanbul, werd regelmatig geactiveerd in de AY 2015/16 met de eerste uitwisseling van studenten in de twee semesters van het 1e jaar; de tweede, in Architectuur en Schone Kunsten, wordt geactiveerd vanaf AY 2017/18 met de School of Design van de East China Normal University (ECNU) in Shanghai.

De tweede, met de Shanghai ECNU, biedt studenten de mogelijkheid om een Double Master's Degree in Architecture and Fine Arts te volgen. East China Normal University (ECNU), opgericht in Shanghai in 1951, is een van de meest prestigieuze universiteiten in China en de eerste die in het land werd opgericht na de oprichting van de Volksrepubliek China. Met twee campussen in het district Minhang en Putuo, en met een totale oppervlakte van meer dan 207 hectare, staat ECNU al lang bekend als een tuinuniversiteit. De ECNU hecht veel belang aan de ontwikkeling van internationalisering en geniet wereldwijd een uitstekende reputatie. De universiteit heeft uitwisselings- en samenwerkingsprojecten geactiveerd met meer dan 150 internationaal gerenommeerde universiteiten. Er studeren ongeveer 5.000 buitenlandse studenten aan de ECNU. De School of Design is opgericht in september 2004. Het heeft 4 afdelingen: visuele communicatie, productontwerp, omgevingskunst en openbare kunst I. 4 afdelingen zijn vervolgens verdeeld in 11 specialisatiegroepen, waaronder visuele communicatie, productontwerp, landschapsontwerp, interieur ontwerp, display-ontwerp, animatieontwerp, videocommunicatie, digitale kunst, merkontwerp en -beheer, openbare kunst en modeontwerp. De School of Design bevindt zich in het centrale district van Shanghai, op een moderne campus, en is uitgerust met exclusieve apparatuur en faciliteiten, zoals het ontwerpcentrum, dat 3.000 vierkante meter beslaat, inclusief een professioneel ontwerp- en modelaboratorium. vierkante meters. Kernwaarde van de ECNU School of Design is Humanity Design, het ondersteunen van de integratie van natuur, wetenschap, kunst en menselijkheid. Daarnaast is de School of Design een langdurige samenwerking aangegaan met meer dan 20 kunst- en design middelbare scholen in Europa en de Verenigde Staten. Jaarlijks worden tientallen internationale workshops en zomerprogramma's in het buitenland gelanceerd. De jaarlijkse arbeidsparticipatie van de afgestudeerden is meer dan 97%.

De cursus - die twee jaar duurt, voor SUN-studenten (terwijl het drie jaar is, voor die van de ECNU) - biedt een training die samen met de Chinese universiteit is ontworpen met een mobiliteitsperiode van het eerste semester tot het tweede jaar (met de verdere ontwikkeling online cursussen van de ECNU van het tweede semester); omvat de afgifte, aan het einde van de studieperiode, van een Double Degree in Architecture and Fine Arts. De scriptie wordt voorbereid met twee begeleiders, een van de SUN en de andere van de ECNU.

ONTVANGERS EN SUBSIDIES

Bij de internationale masteropleiding "Architecture_Interior Design and for Autonomy" (APIA in EN), geactiveerd in samenwerking met de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur van de Okan University van Istanbul en met de School of Design van de East China Normal University of Shanghai, driejarige afgestudeerden in de architectuurwetenschappen (graad L17) en al diegenen die een eerstegraads graad hebben behaald in andere klassen (zoals L04 - Class of Degrees in Industrial Design) kunnen, na het invullen van eventuele opleidingspunten, toegang krijgen tot het consolideren van de voorbereiding van toekomstige architecten. Daartoe activeert het departement Architectuur en Industrieel Ontwerpen vanaf het begin van het volgende academiejaar "bijscholingscursussen" om de toegang tot de APIA-cursus te vergemakkelijken. Het Degree-programma is lokaal geprogrammeerd, dus afgestudeerden van andere Degree-klassen dan L17 hoeven niet de toelatingstest af te leggen die vereist is voor landelijk geprogrammeerde Architectuurprogramma's. Om toegang te krijgen tot het CdS, moeten kandidaten kennis van de Engelse taal aantonen (ten minste niveau B19 door een geschikte certificering te tonen of door een test af te leggen op het hoofdkantoor van de afdeling.

Degenen die besluiten zich in te schrijven voor de internationale masteropleiding "Architecture_Design of the Interior and for Autonomy" (APIA in EN) kunnen de beurzen aanvragen die jaarlijks door SUN worden toegekend. Een deel van deze beurzen is gereserveerd voor buitenlandse studenten.

Programma resultaat

Over de school

Vragen