Keystone logo
© BIMM University
University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

University of Cambridge - Cambridge Institute for Sustainability Leadership

Invoering

Waarom Cambridge?

Bijscholing draait helemaal om jou. Ons doel is om Cambridge geesten en ideeën naar u toe te brengen, om u leerervaringen te bieden die u boeien, inspireren en motiveren.

Je kunt een dag of een zomer komen en meer leren over een onderwerp dat je interesseert, of je kunt je inschrijven voor een parttime programma dat je uitdaagt om je grenzen te verleggen naar nieuwe gebieden.

Onze docenten zijn experts in hun vakgebied die de behoeften van volwassen en deeltijdstudenten begrijpen. Ze zijn bekwaam in het tot leven brengen van leren, en je zult merken dat je meer leert, groeit en meer bereikt dan je verwacht.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen om je opleiding voort te zetten aan een van 's werelds beste universiteiten.

Young people in conversation
Alexis Brown / unsplash

Professionele ontwikkeling

Versterk uw professionele vaardigheden en carrièremogelijkheden met een cursus voor professionele ontwikkeling onder leiding van experts uit de industrie.

Kies uit een breed scala aan vakgebieden, waaronder coaching, internationale ontwikkeling, leiderschap, rechten, geneeskunde en psychologie.

Onze cursussen zijn ontwikkeld met begeleiding en expertise van professionele instanties en organisaties, en met input van Cambridge University afdelingen en academici.

Persoonlijke verrijking

Bijscholing in Cambridge biedt een levendig en divers scala aan onderwerpen en cursussen voor persoonlijke verrijking en professionele ontwikkeling.

We bieden korte niet-creditcursussen, residentiële en zomerprogramma's en parttime, bekroonde programma's variërend van undergraduate certificaten tot parttime masteropleidingen.

Cursussen vinden het hele jaar door plaats. Velen krijgen les op onze hoofdcampus, Madingley Hall; hoewel we ook enkele cursussen aanbieden in het centrum van Cambridge, en online. Onze flexibele benadering van leren maakt de universiteit van Cambridge voor iedereen toegankelijk.

Locaties

  • Madingley

    Institute of Continuing Education Madingley Hall, CB23 8AQ, Madingley

    Vragen