Keystone logo
University Of California Merced

University Of California Merced

University Of California Merced

Invoering

De University Of California Merced ( UC MERCED ) is de nieuwste campus van de University of California en de eerste Amerikaanse onderzoeksuniversiteit van de 21e eeuw.

De University Of California Merced streeft voortdurend naar uitmuntendheid bij het uitvoeren van de missie van de universiteit van onderwijs, onderzoek en openbare dienstverlening, waarbij de samenleving ten goede komt door nieuwe kennis te ontdekken en door te geven en te functioneren als een actieve opslagplaats van georganiseerde kennis. Als basisprincipe bij het uitvoeren van deze missie, promoot en viert de University Of California Merced de diversiteit van alle gemeenschapsleden.

Een onderzoeksuniversiteit is een gemeenschap die gebonden is aan leren, ontdekken en betrokken zijn. Als de eerste Amerikaanse, studentgerichte onderzoeksuniversiteit, gebouwd in de 21e eeuw, komen de sterke afstudeer- en onderzoeksprogramma's van de University Of California Merced met hoogwaardige niet-gegradueerde programma's. Nieuwe kennis hangt in toenemende mate af van verbindingen tussen de disciplines, waarbij wordt samengewerkt aan vragen die de traditionele disciplines overstijgen. De instelling bevordert en stimuleert interdisciplinair onderzoek en ontdekking.

Interdisciplinaire praktijk in onderzoek voedt het leren van studenten en legt een basis voor het verbinden van de manieren waarop academische disciplines de problemen van de samenleving begrijpen en ermee worstelen. De University Of California Merced ervaren onderwijs binnen en buiten de klas, waarbij ze toepassen wat ze leren door middel van niet-gegradueerd onderzoek, serviceleren en leiderschapsontwikkeling.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

Locaties
  • Merced

    Lake Road,5200, 95343, Merced

    Vragen