Keystone logo
University of California Davis (UC Davis) School of Veterinary Medicine

University of California Davis (UC Davis) School of Veterinary Medicine

University of California Davis (UC Davis) School of Veterinary Medicine

Invoering

Om deze missie uit te voeren, richten we ons op studenten van ons professionele Doctor of Veterinary Medicine-programma, Master of Preventive Veterinary Medicine-programma, afgestudeerd klinisch residentieprogramma en afgestudeerde academische MS en Ph.D. programma's.

De School of Veterinary Medicine bedient de inwoners van Californië door middel van educatieve, onderzoeks-, klinische dienst- en openbare dienstprogramma's van de hoogste kwaliteit om de gezondheid en verzorging van dieren, de gezondheid van het milieu en de volksgezondheid te bevorderen en bij te dragen aan de economie.

We behandelen de gezondheid van alle dieren, inclusief vee, pluimvee, gezelschapsdieren, in gevangenschap levende en vrij rondlopende wilde dieren, exotische dieren, vogels, in het water levende zoogdieren en vissen, en dieren die worden gebruikt bij biologisch en medisch onderzoek. Onze expertise omvat ook gerelateerde gezondheidsproblemen ...

Onze missie over de gehele staat omvat 28 onderzoeks- en klinische programma's, inclusief klinische verwijzingsdiensten; Diagnostische testdiensten; permanente educatie; uitbreiding; en gemeenschapsbereik.

Locaties

  • Davis

    Garrod Drive,944, 95616, Davis

    Vragen