Keystone logo
University of California Davis (UC Davis) College of Engineering

University of California Davis (UC Davis) College of Engineering

University of California Davis (UC Davis) College of Engineering

Invoering

Sinds de oprichting in 1962 heeft het UC Davis College of Engineering meer dan 29.000 ingenieurs- en informatica-studenten afgestudeerd in disciplines variërend van biotechnologie tot verkenning van de ruimte.

Gedurende zijn geschiedenis heeft het UC Davis College of Engineering een positief verschil gemaakt in de wereld door middel van sociaal verantwoorde engineering. Tegenwoordig zijn we er trots op meer dan 4.600 studenten en bijna 1.200 afgestudeerde studenten voor te bereiden om de volgende generatie technische leiders en ondernemers te worden.

Door mensen en technologie met elkaar te verbinden, lossen we 's werelds meest urgente problemen op

en creëer de volgende generatie technische leiders en ondernemers. Onze faculteit, studenten, medewerkers en partners werken samen om een betere toekomst te ontwerpen en een positief verschil te maken in de wereld. Het zit in alles wat we doen.

Engineering a better world vraagt om oplossingen van een ander kaliber en vraagt om innovatie tussen disciplines met een ontwerpgerichte benadering. Van energie, klimaat en transport tot biogeneeskunde, landbouwtechnologie en ruimteverkenning, we streven ernaar om een duurzame, gezondere en veerkrachtigere wereld binnen handbereik te brengen.

Locaties

  • Davis

    Bioletti Way,2063, 95616, Davis

    Vragen