Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Invoering

Kennis laten werken

Bij de University of Bradford profiteert u van - en maakt u deel uit van - onderwijs en onderzoek waarbij technologie wordt gebruikt voor het welzijn van de samenleving.

Je leert van academische en industriële experts die de toekomst van hun sector vormgeven in faciliteiten van wereldklasse. We hebben miljoenen euro's geïnvesteerd in hightech leeromgevingen, zoals onze motion capture-studio en nieuwe School of Management-faciliteiten.

Tijdens je tijd bij ons kun je de allerbeste versie van jezelf worden. De universiteit is een plek waar je je geest kunt verruimen en vrienden voor het leven kunt maken; waar je kunt groeien, leren, ervaren. Waar je thuishoort en waar we je bij elke stap ondersteunen.

Cursussen

We bieden meer dan 100 niet-gegradueerde programma's en meer dan 200 postdoctorale onderwijs-, onderzoeks- en CPD-cursussen. Deze worden geleverd over onze vier faculteiten:

 • Levenswetenschappen
 • Gezondheidsstudies
 • Management, rechten en sociale wetenschappen
 • Techniek en Informatica

Veel van onze cursussen zijn ontworpen met input van experts en partners uit de sector, en een aantal heeft accreditatie of goedkeuring van professionele, wettelijke of regelgevende instanties, wat betekent dat je vaardigheden ontwikkelt die zeer gewaardeerd worden door werkgevers.

129527_engineering-student.jpg

Je leert van academische en industriële experts die de toekomst van hun sector vormgeven. Je studeert in faciliteiten van wereldklasse - we hebben miljoenen euro's geïnvesteerd in hightech leeromgevingen, zoals onze motion capture-studio en Digital Health Enterprise Zone.

Onze campus

Op City Campus vind je alles wat je nodig hebt, of je nu studeert, ontspant of gezellig samen bent. Het heeft het soort gemeenschapssfeer dat je nergens anders zult vinden. Het is een vriendelijke, gastvrije plek waar geweldige dingen gebeuren.

City Campus is een centrum van studentenactiviteit. Het is de thuisbasis van Student Central - de basis voor de University of Bradford Students' Union en een 24-uursbibliotheek. De Unique gym biedt vernieuwde sportfaciliteiten en ons studentenhuis The Green ligt in het hart van de campus.

Ongebruikelijk voor een binnenstadscampus hebben we ook veel groen. U zult tijdens de warmere maanden geen moeite hebben om buiten een rustige plek te vinden om te studeren, te ontspannen of te sporten.

129528_university-of-bradford-campus-external.jpg

Universiteit van het jaar voor sociale inclusie

De University of Bradford is een van de meest diverse universiteiten van het VK. De Times Good University Guide 2020 heeft ons uitgeroepen tot Universiteit van het Jaar voor Sociale Inclusie" als erkenning voor onze toewijding aan het succes van mensen, ongeacht hun achtergrond, identiteit, overtuigingen en uitdagingen.

129529_bradford-universiteit-van-het-jaar-voor-sociale-inclusie-2020.jpg

We zien individuen en hun potentieel, werken hard om de belemmeringen voor hun succes weg te nemen en zorgen ervoor dat onze studenten begrijpen dat ze door hun ervaringen en opleiding in staat zijn om vooruit te gaan en positieve veranderingen aan te brengen voor al onze toekomst.

Onderzoek

De University of Bradford heeft meer dan 50 jaar onderzoekservaring en staat in de top 50 in het VK (REF 2014) voor onderzoekskwaliteit. Driekwart van ons onderzoek wordt geclassificeerd als toonaangevend of internationaal excellent.

We bieden gevarieerde postdoctorale onderzoeksmogelijkheden in onze vier faculteiten.

Campusfuncties

Op City Campus vind je alles wat je nodig hebt, of je nu studeert, ontspant of socialiseert. Het heeft de sfeer van een gemeenschap die je nergens anders vindt. Het is een vriendelijke, gastvrije plek waar geweldige dingen gebeuren.

City Campus is een centrum van studentenactiviteit. Het is de thuisbasis van Student Central, de basis voor de University of Bradford Students' Union en de 24-uursbibliotheek. De Unique-sportschool biedt onlangs verbeterde sportfaciliteiten en ons studentenhuisvestingsdorp The Green bevindt zich in het hart van de campus.

Ongebruikelijk voor een campus in het stadscentrum, hebben we ook veel groen. U zult geen moeite hebben om een rustige plek buiten te vinden om tijdens de warmere maanden te studeren, te ontspannen of te sporten.

  Ranglijsten

  Universiteit van het Jaar voor Sociale Insluiting

  De University of Bradford is een van de meest diverse universiteiten van het VK. De Times Good University Guide 2020 noemde ons University of the Year for Social Inclusion" als erkenning voor onze toewijding aan het succes van mensen, ongeacht hun achtergrond, identiteit, overtuigingen en uitdagingen.

  Locaties

  Locaties
  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram

  Vragen