Keystone logo
University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences MSc in Toxicologie
University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences

MSc in Toxicologie

Birmingham, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

31 Aug 2024

Sep 2024

GBP 11.340 *

Op de campus

* voor Britse voltijdstudenten | voor Britse deeltijdstudenten: £5.265 | voor internationale voltijdstudenten: £29.340

Invoering

Dit programma in Toxicologie biedt een beroepsopleiding in de theoretische, klinische en laboratoriumaspecten van toxicologie.

Je leert over de aard en het mechanisme van schadelijke effecten van chemische stoffen zoals die in de industrie, in het huishouden, in de landbouw, in de geneeskunde en die welke van nature in het milieu voorkomen. We leggen bijzondere nadruk op moleculaire en cellulaire mechanismen van toxiciteit en risicobeoordeling.

Onze Toxicologieprogramma's zijn ontworpen om te voldoen aan de toekomstige behoeften van de sector, met bijdragen van internationale experts uit de farmaceutische industrie, contractonderzoeksbedrijven, overheid en externe toxicologiecentra.

Het MSc-programma Toxicologie biedt training in theoretische, klinische en laboratoriumaspecten van toxicologie en fungeert als een conversiecursus, waarbij studenten met verschillende achtergronden nieuwe vaardigheden verwerven om te kunnen overstappen naar onderzoek en werk op het gebied van toxicologie en aanverwante disciplines.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen