Keystone logo
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Invoering

Wil jij het verschil maken en de wereld waarin we leven helpen vormgeven? Ben je gepassioneerd door het oplossen van problemen? Wil je samenwerken met enkele van de beste onderzoekers ter wereld om oplossingen te bieden voor huidige en toekomstige mondiale problemen?

Dan is de University of Birmingham misschien wel de juiste postdoctorale keuze voor jou. Het College of Engineering and Physical Sciences is toonaangevend op het gebied van onderwijs, onderzoek en ontwikkeling in verschillende sectoren, zoals engineering, industrie, technologie, energie, gezondheidszorg en nog veel meer. Studeren bij ons is niet alleen de volgende stap op je carrièrepad, maar stelt je ook in staat om de wereld een meer geavanceerde, veerkrachtige en duurzame plek te maken.

Waarom studeren aan de Universiteit van Birmingham?

 • We zijn een wereldwijde Top 100-universiteit en staan in de top 20 van meerdere Britse ranglijsten
 • We zijn uitgeroepen tot de meest gerichte universiteit door de 100 beste afgestudeerde werkgevers in het VK (The Graduate Market in 2021)
 • 87% van ons onderzoek heeft een wereldwijde impact (REF 2014)
 • Talloze UoB-alumni en medewerkers zijn betrokken geweest bij werk waarvoor Nobelprijzen zijn gewonnen
 • Er is een schat aan werkgelegenheidsondersteunende diensten beschikbaar voor studenten. Het College en ons Careers Network kunnen je praktisch advies en vaardigheden bieden voor loopbaanontwikkeling. We hebben ook uitstekende industriële banden met internationale bedrijven, zoals Rolls Royce en Jaguar Land Rover, waardoor onze studenten de kans krijgen om inzicht en ervaring in de branche op te doen.
 • U kunt een Commonwealth Scholarship ter waarde van £ 3.000 of een Global Masters Scholarship ter waarde van £ 10.000 ontvangen als u in september 2021 met uw studie begint. Informatie en geschiktheidscriteria voor beide prijzen zijn beschikbaar op onze website.

Campusfuncties

Gelegen op een traditionele 'rode bakstenen' campus, vaak uitgeroepen tot een van de mooiste in het VK, heeft de universiteit een levendige internationale gemeenschap van studenten uit meer dan 150 verschillende landen. Met een combinatie van historische en hedendaagse architectuur, lommerrijke groene buitenruimtes en ultramoderne leerfaciliteiten en apparatuur, is onze Edgbaston-campus een inspirerende omgeving voor je studie.

De stad Birmingham

Op slechts 7 minuten met de trein van ons universiteitstreinstation op de campus, ligt het hart van het stadscentrum van Birmingham, waardoor reizen naar andere plaatsen in het land gemakkelijk wordt. Met een levendige en bloeiende sfeer en een schat aan attracties en entertainment om je bezig te houden, is er veel te beleven in de stad. Of het nu gaat om winkelen, sporten, cultuur opsnuiven of experimenteren met eten, er is voor ieder wat wils. Onze studenten houden zelfs zo veel van Birmingham dat 48% besluit om na hun afstuderen in de regio te blijven.

  Locaties

  • Birmingham

   University of Birmingham Edgbaston Birmingham, B15 2TT, Birmingham

  Vragen