Keystone logo
University of Alaska Anchorage College of Engineering

University of Alaska Anchorage College of Engineering

University of Alaska Anchorage College of Engineering

Invoering

Aan de University of Alaska Anchorage kun je je droom nastreven om ingenieur of computerwetenschapper te worden terwijl je in Anchorage woont - het zakelijke, industriële, culturele en recreatieve centrum van Alaska. Gelegen in de buurt van alle grote werkgevers van technisch talent in Alaska, heeft 74% van onze werkzoekende studenten een baan voordat ze afstuderen!

Als undergraduate kun je een bachelordiploma in civiel, mechanisch, elektrisch, computersysteemtechniek, informatica of geomatica (landmeten en in kaart brengen) volgen en een diploma behalen in projectmanagement, mechanica of civiele techniek. We bieden ook samenwerkingsdiploma's in chemische technologie (met WSU), en mijnbouw en geologische technologie, en een Ph.D. in Engineering bij de University of Alaska Fairbanks.

Het Alaska Department of Labor heeft voorspeld dat de staat tot 2022 jaarlijks 300 nieuwe computer- en engineeringprofessionals nodig heeft: 96 nieuwe banen en 204 om gepensioneerden te vervangen. UAA's College of Engineering zet zich in om geavanceerde afgestudeerden te produceren die klaar zijn om de groeiende technische gemeenschap van de staat te stimuleren.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Anchorage

    Providence Drive,3211, 99508, Anchorage

    Vragen