Keystone logo
University of Alaska Anchorage College of Arts and Sciences

University of Alaska Anchorage College of Arts and Sciences

University of Alaska Anchorage College of Arts and Sciences

Invoering

Het College of Arts and Sciences van de University of Alaska Anchorage is de grootste academische eenheid binnen de Universiteit van Alaska, de thuisbasis van meer dan 4.000 studenten en 208 vooraanstaande fulltime docenten, die in de voorhoede van hun vakgebied werken. Wij zijn gevestigd in het adembenemende Anchorage, Alaska, en zijn een vooraanstaand college binnen het systeem van de Universiteit van Alaska.

Studenten die het College of Arts and Sciences binnenkomen, hebben de mogelijkheid om de breedte en diepte van het intellectuele leven op UAA te ervaren. Het College of Arts and Sciences biedt 23 grote studiegebieden en meer dan 20 kleine concentraties - van chemie tot communicatie, van theater en dans tot inheemse studies in Alaska.

De klaslokalen, afdelingen en laboratoria van College of Arts and Sciences strekken zich uit van het ene uiteinde van de UAA-campus naar het andere uiteinde. Veel van de onderzoekslaboratoria bieden studenten de mogelijkheid praktijkervaring op te doen met vooraanstaande professionals.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Anchorage

    Providence Drive,3211, 99508, Anchorage

    Vragen