Keystone logo
University Institute CEDIIAP

University Institute CEDIIAP

University Institute CEDIIAP

Invoering

Het CEDIIAP University Institute (Centrum voor onderwijs, onderzoek en leerinformatie) werd in 1995 opgericht door Prof. Em. Dra. María A. Rebollo en geautoriseerd als Universitair Instituut, door het Ministerie van Onderwijs en Cultuur (MEC), in een resolutie van 22 maart 2001.

De innovatieve geest van Dr. María A. Rebollo voor het begrijpen en aanpakken van de moeilijkheden die kinderen hebben met betrekking tot ontwikkeling en leren, bracht haar ertoe professionals op te leiden in specifieke nieuwe gebieden in ons land.

Het CEDIIAP University Institute is toegewijd aan de opleiding met wetenschappelijke nauwkeurigheid, van professionals van topkwaliteit die de vooruitgang van elke discipline bevorderen, handelend vanuit ethiek en toewijding, en die avant-garde professionals zijn in de promotie, preventie en zorg voor de ontwikkeling van kinderen.

De ontwikkeling van onderzoeksactiviteiten is een fundamentele doelstelling bij het zoeken naar kennisproductie en vormt een waardevolle bijdrage aan de samenleving als geheel.

Locaties

  • Montevideo Department

    Doctor Juan Carlos Dighiero,2464, 11300, Montevideo Department

    Opleidingen

    Vragen