Keystone logo
University Corporation of the Coast

University Corporation of the Coast

University Corporation of the Coast

Invoering

In 1975 werd de afdeling Sociaal Economisch Onderzoek (Departamento de Investigaciones Socioeconómicas (DIS)) opgericht, toegewezen aan de Faculteit Economie, een feit dat het begin markeerde van het onderzoeksproces in CUC.

Tijdens het decennium van de jaren 90 autoriseerde ICFES de werking van de volgende programma's: ELEKTRISCHE TECHNIEK, ELEKTRONISCHE TECHNIEK, INDUSTRIËLE, SANITAIRE EN MILIEU-TECHNIEK, COMPUTERANALYSE EN PROGRAMMERING, TECHNOLOGIE IN COMPUTERWETENSCHAP EN TELECOMMUNICATIE, en vervolgens de programma's PS.

Medio 1994 werd een diagnose gesteld om de doeltreffendheid en efficiëntie van het administratief onderzoek in de instelling vast te stellen, in het kielzog van de zorgen die waren ontstaan door de goedkeuring van wet 30/92. De Raad van Bestuur bepaalt de implementatie en ingebruikname van het Onderzoeks- en Ontwikkelingscentrum -CID- dat start in 1996, een interdisciplinaire entiteit waaraan de Onderzoekers die behoren tot de voormalige centra van de faculteiten worden toegewezen.

De postdoctorale programma's begonnen op 16 maart 1987, met de specialisatie in financiën en systemen, goedgekeurd door de 203 overeenkomst van 30 oktober 1986, uitgegeven door de ICFES Board of Directors (Colombia Institute for the Evaluation of Superior Education).

Locaties

  • Colombia

    Calle 58,#55 - 66, 080002, Colombia

    Vragen