Keystone logo
University College Dublin MSc Environmental & Climate Law
University College Dublin

MSc Environmental & Climate Law

Dublin, Ierland

1 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 10.170 / per year *

Afstand leren

* EU/non-EU fee per year for full time- € 10170; EU/non-EU fee per year for part time- € 5090;

Invoering

De aantasting van het milieu en de klimaat- en biodiversiteitscrises behoren tot de belangrijkste problemen van onze tijd. Centraal staan vragen over intersectionaliteit en rechtvaardigheid. Dit interdisciplinaire programma stelt rechten- en niet-juridische afgestudeerden in staat om kernkennis en -vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om deze uitdagingen aan te gaan, waarvan het belang de komende jaren zal blijven groeien.

Het programma maakt gebruik van de gevestigde kracht van UCD Sutherland School of Law op het gebied van klimaat- en milieuwetgeving en -beleid, terwijl het ook profiteert van onderwijs- en onderzoeksexpertise van de hele universiteit, waaronder van de scholen voor geografie, economie, biologie en milieuwetenschappen en architectuur, planning & Milieu beleid.

Opmerking: in overeenstemming met onze toewijding aan verantwoordelijkheid voor het milieu, worden voor internationale studenten die dit programma online volgen dezelfde kosten in rekening gebracht als voor binnenlandse/EU-studenten.

Een interdisciplinaire juridische opleiding voor de milieuleiders van morgen

Dit unieke programma stelt juristen en niet-juristen in staat om een juridische opleiding te combineren met de ontwikkeling van expertise in een reeks andere vitale milieudisciplines.

Ideale studenten

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen