Keystone logo
University College Cork

University College Cork

University College Cork

Invoering

Studiebestemming Ierland - veilig, vriendelijk en het enige Engelstalige moederland in de EU.

University College Cork (UCC), gelegen aan de zuidkust van Ierland, ligt op een pittoresk bebost terrein van 42 hectare en op slechts 10 minuten lopen van het levendige stadscentrum van Cork.

UCC heeft meer dan 22.000 studenten uit meer dan 100 landen. Met bijna 4.000 studenten en een derde van ons personeel uit het buitenland, is UCC een echte plaats van internationaal leren.

Gerangschikt in de top 2% van universiteiten wereldwijd, werd gestemd Sunday Times Universiteit van het Jaar drie keer in de afgelopen tien jaar, en 8 e in de wereld in de prestigieuze IMPACT. We waren ook de eerste universiteit ter wereld die de Groene Vlag voor Milieuvriendelijkheid ontving en we nemen duurzaamheid hier zeer serieus!

Als het gaat om de loopbaan van onze studenten, onderscheiden we ons van UCC met een ranglijst van 100e in de wereld door recruiters voor de inzetbaarheid van onze afgestudeerden. UCC leidt de sector in Ierland op het gebied van Graduate Employability. Meer dan 90% van al onze afgestudeerden heeft binnen negen maanden na afstuderen een baan of vervolgstudie. UCC's Career Services stelt u in staat om uw loopbaan te versnellen en vooruit te helpen door UCC's inzet voor het bevorderen van inzetbaarheid. 2 jaar 'stay back' werkvisum voor niet-EU-studenten en geweldige stagemogelijkheden voor iedereen!

University College Cork biedt een ongeëvenaarde breedte en kwaliteit van niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen in alle belangrijke disciplines. Er zijn meer dan 100 niet-gegradueerde graden en meer dan 200 postdoctorale cursussen om uit te kiezen in onze 4 hogescholen:

  • Hogeschool voor de kunsten, Keltische studies en sociale wetenschappen
  • College of Business and Law
  • College of Science, Engineering & Food Science
  • College voor Geneeskunde & Gezondheid

Wanneer je bij UCC begint, begin je aan je opleidingsreis op het derde niveau aan een van de toonaangevende Ierse universiteiten, maak je deel uit van een levendige gemeenschap en helpen we je om de persoon en professional te worden die je wilt zijn #BeginBelongBecome .

Onze niet- gegradueerde cursussen zijn op bachelor honoursniveau, sommige hebben een geïntegreerde masteroptie.

Onze postdoctorale gemeenschap is gebouwd op een fundament van academische excellentie. UCC is een omgeving waar u duurzame professionele en persoonlijke vriendschappen zult vormen die een integraal onderdeel zullen zijn van uw intellectuele ontwikkeling en uw toekomstige carrière. Onze postdoctorale cursussen omvatten onderwezen masters en masters door onderzoek, gestructureerde PhD-programma's en professionele doctoraten. Onze cursussen worden zowel voltijds als deeltijds aangeboden. We zijn er trots op een van de hoogste postdoctorale werkgelegenheidscijfers in Ierland te hebben, met 95% van de UCC-afgestudeerden die na hun studie in dienst treden.

Onderzoek

Wist je dat UCC ook een van de toonaangevende onderzoeksuniversiteiten in Ierland is? We staan zelfs op nummer 1 in Ierland voor onderzoeksinkomsten uit industriële bronnen. We hebben meer dan 70 onderzoekscentra en -instituten en we hebben tot nu toe negen prijzen van de European Research Council (ERC) ontvangen! Als een internationaal concurrerende, wereldwijd gerichte, door onderzoek geleide instelling. UCC geeft prioriteit aan onderzoek op gebieden die van belang zijn op het hoogste internationale niveau. Deze omvatten UCC's onderzoek op het gebied van voeding en gezondheid, fotonica en perinatale geneeskunde wordt erkend als wereldleider. Verschillende van de belangrijkste onderzoekscentra van Ierland zijn gevestigd in UCC: Tyndall National Institute (microsystemen, fotonica, nanotechnologie) en het APC Microbiome Institute (voedingsgezondheid, functionele voedingsmiddelen), beide erkend als wereldleiders. Het Environmental Research Institute doet onderzoek naar klimaatactie, een duurzame samenleving en de circulaire economie.

Hier bij UCC stellen we je in staat om te observeren en vragen te stellen, te onderscheiden en te reflecteren, te analyseren en te handelen, je potentieel te vergroten en je ambitie te bevorderen! U zult uw eigen individuele doelen, dromen en verwachtingen voor uw toekomst hebben en wij zullen er zijn om u te helpen deze te bereiken.

Ontdek UCC - Ons huis, uw huis!

Locaties

  • Cork

    College Road, , Cork

Vragen