Keystone logo
Universiti Brunei Darussalam

Universiti Brunei Darussalam

Universiti Brunei Darussalam

Invoering

Onderneming graduate studie aan UBD betekent het lidmaatschap in een diverse en bloeiende academische omgeving die wereldwijd met internationaal gerenommeerde universiteiten partnerships heeft. De universiteit heeft een progressief en cutting-edge onderzoek cultuur die intellectueel stimulerend en academisch veeleisend.

Bij UBD, weten we dat studenten kiezen voor graduate studie te voeren voor een groot aantal verschillende redenen, en we zijn zeer begaan met het ondersteunen van de aspiraties van onze studenten en het verbeteren van hun vaardigheden en inzetbaarheid.

Een globale universiteit, het aanpakken van mondiale problemen - UBD werkt over de hele wereld met partners in het onderwijs, het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, de ontwikkeling, filantropie en de regering om vondsten oplossingen voor een aantal van de meest dringende problemen van de mensheid, en uit te voeren baanbrekend onderzoek over de academische spectrum.

Naar mogelijkheden om de omvang van de beroepsbevolking met graduate onderwijs, UBD introduceert graduate programma's die studenten hetzij van de werkplek of het huis kan nemen, met hun eigen tempo en via verschillende wegen te verbreden geven. Met een leren op de werkplek aanpak en het gebruik van technologie, zullen deze effectiever en efficiënter programma's worden aangeboden op Master-niveau starten vanaf augustus 2017.

banner_global

International Students

In het begin, UBD opende haar deur aan internationale studenten die vormt van vooral ASEAN studenten. De diversiteit vandaag uitgebreid met meer komen uit Oost-Azië (China en Japan), Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Een verscheidenheid van undergraduate, graduate en onderzoeksprogramma's worden aangeboden op UBD, terwijl kortere programma's zijn ook beschikbaar, zoals The Global Discovery Programme en Taal programma's. Engels is de belangrijkste voertaal op UBD en gesproken in Brunei Darussalam. De opleidingen dan ook aangeboden, bieden mogelijkheden voor internationale studenten om toegang te krijgen tot de toekomstige werkgelegenheid wereldwijd. Deze omgeving biedt ook internationale studenten de laan om Engels te leren tijdens hun studie en het dagelijks leven, waardoor het makkelijker voor hen om vrienden te maken en te socialiseren.

UBD is zo'n vriendelijke omgeving en internationale studenten zich thuis voelen met de vele clubs en dingen te doen. Er zijn ook een verscheidenheid aan programma's om de overgang van de nieuwe studenten in UBD via The International Student Service Unit Studentenzaken titel waarborgen.

Engels taaleisen

Voor alle programma's, moet de aanvrager ten minste een credit 6 hebben in het Engels Taal op GCE 'O' Level Examination of een cijfer 'B' in IGCSE Engels (als tweede taal) of een IELTS score van 6.0 of een TOEFL minimale totale score van 550.

42929_Facts

Locaties

  • Bandar Seri Begawan

    Universiti Brunei Darussalam Tungku Link Road, BE1410, Bandar Seri Begawan

Vragen