Keystone logo
Ahmad Dahlan University

Ahmad Dahlan University

Ahmad Dahlan University

Invoering

UAD blijft haar verschillende diensten verbeteren zodat het een comfortabele leerplek wordt voor studenten, verschillende samenwerkingen worden continu verbeterd, vertrekkende van samenwerking met collega-onderwijsinstellingen, onderzoeksinstellingen, overheid, niet-gouvernementele organisaties en het bedrijfsleven, zowel nationaal als internationaal.

De hoop is dat met deze verschillende samenwerkingen studenten maximale leerresultaten zullen behalen als het doel van onderwijs in Muhammadiyah: 'Moslimmensen vormen die trouw, toegewijd, een nobel karakter hebben, in staat zijn tot zelfvertrouwen, vooruitgang boeken en kennis en vaardigheden ontwikkelen. en goede daden verrichten voor de realisatie van een belangrijke, eerlijke en gemeenschapsmaatschappij. welvarend, gezegend door Allah SWT ". Daarom heeft UAD een motto "Morele en intellectuele integriteit".

Onze tertiaire instelling heeft ook veel wetenschappelijke studies in verschillende bestaande faculteiten en studieprogramma's, om nog maar te zwijgen van de instellingen en discussieforums daarin, dus iedereen die aan UAD wil studeren heeft verschillende keuzes van wetenschappelijke studies met verschillende variaties. Dit biedt ook de mogelijkheid voor studenten om hun kennis en ervaringsonderzoek aan de Ahmad Dahlan University te verrijken.

Locaties

  • Yogyakarta

    Jl. Kapas No.9, Semaki, Kec. Umbulharjo, Kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta 55166, Indonesia, , Yogyakarta

    Vragen