Keystone logo
Université de Technologie Compiègne (UTC)

Université de Technologie Compiègne (UTC)

Université de Technologie Compiègne (UTC)

Invoering

Zowel de universiteit en de technische school, UTC is gebouwd op een pedagogie van autonomie en interdisciplinair technologie onderzoeksgerichte innovatie. De UTC leidt ingenieurs, masters en artsen in staat zijn om de interactie van de technologie met mensen en de samenleving te begrijpen, en te werken in een wereldwijde concurrentie in het belang van duurzame ontwikkeling. De faculteit en UTC ingenieurs betekenis geven aan innovatie, waardoor de opkomst van nieuwe gebieden om dit concept en de invoering van ondernemerschap in het hart van hun zorgen.

onze Waarden

De UTC presenteert een training model waarbij de technische wetenschappen, de humaniora en sociale wetenschappen, economie en politiek zijn op harmonieuze wijze geïntegreerd in de dienst van het onderwijs naar de ingenieur, wetenschapper, toekomstige manager, innovatieve , humanist, in staat om de uitdagingen van de complexiteit kan worden beheerst in een samenleving van informatie en communicatie.

UTC is een instelling die produceert betekenis voor onze samenleving, waarin de dialoog kan verschillende culturen en verschillende manieren om de wereld te begrijpen.

Het is een plek waar innovatie komt permanent.

creativiteit

De UTC is gemaakt voor deze

humanisme

De UTC stelt de mens centraal in haar ecosysteem

interculturaliteit

De UTC heeft Biotechnology gecreëerd

samenwerking

De UTC nooit alleen werkt, is ze in voortdurende interactie met studenten, bedrijven en andere universiteiten

vrijmoedigheid

De UTC ontwikkelt een risico cultuur

onze missies

Bouwen aan de toekomst

De UTC en wil zich positioneren als een belangrijke Europese universiteit technologie van wereldklasse, met een sterke anker op creativiteit en innovatie.

Door creativiteit, dat we willen een belangrijke rol spelen in de strijd van ideeën in de eenentwintigste eeuw. Het ontwikkelen van de creativiteit van de studenten is gebaseerd op de bevordering van de transversale aanpak, interdisciplinaire en interculturele, met sterke steun van het onderzoek. Het vereist ook een versterking van de art basis, rijden innovatie en cultuur, ontwikkeling factor van het burgerschap en de groei.

Door innovatie, dat we volledig veronderstellen onze drievoudige missie van kennisproductie en kennis, de overdracht, maar ook hun transformatie tot innovaties van alle soorten, door de mens, de mensheid te dienen en de Vennootschap.

Een dergelijke opvatting, in overeenstemming met de waarden van de UTC, modern in zijn visie op de rol van de universiteit en origineel in zijn creatieve ambitie, impliceert een aantal voorwaarden wordt voldaan:

een visie gedreven door een sterke UTCéenne gemeenschap en gemobiliseerd ter ondersteuning van een project begrepen en gedeeld door alle organisatie en effectief bestuur, reactief, mobiliseren, dat de efficiënte entiteiten en persoonlijk te bevorderen een ontwikkeling gebouwd met en voor onze studenten het vermogen om talent aan te trekken, te mobiliseren, te ontwikkelen, te ondersteunen en ontwikkeling van menselijke hulpbronnen een uitbreiding en diversificatie van de financiële middelen een beleid van strategische allianties en netwerken, met name in de context van een sterke lokale verankering

onze verbintenissen

Zorgen voor disciplinair en thematisch onderzoek van topkwaliteit, aangedreven door een collectieve die zich bezighouden met interdisciplinair en open op de milieuvraagstukken Produceer kennis en kennis door onderzoek Overbrengen van kennis door middel van training en ondersteuning voor studenten in een geest van innovatie Introduceer de kennis en innovaties in een proces van transformatie naar de opkomst van uitvindingen

Locaties

  • Compiègne

    Rue du docteur Schweitzer CS 60319, 60203 COMPIEGNE Cedex France , , Compiègne

Vragen