Keystone logo
Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Invoering

Presentatie

De Universiteit van San Francisco (USF), de student heeft de traditie van een vaste instelling in de educatieve markt. Ze zijn meer dan 39 jaar ervaring en 80.000 afgestudeerden. Aanwezig in de steden van Bragança Paulista, Campinas (Units Swift en Cambuí), Itatiba en São Paulo, met meer dan 30 undergraduate, 10 gediplomeerde, waaronder drie Masters en PhD-programma's.

Een universiteit waarvan de belangrijkste pijler volledige vorming van de student. In deze zin, leraren werken met toewijding voor de student staan ​​in hun gekozen beroep. Buiten de klas worden aangeboden evenementen, cursussen, projecten en outreach-programma's, evenals alle nodige steun voor de student om deel te nemen aan uitwisselingen en toetreden tot de arbeidsmarkt, onder andere mogelijkheden.

Voor dat alles, de USF is een universiteit die in aanvulling op het overdragen van kennis, bevordert de integrale ontwikkeling van de mens, die deelnemen aan de student droom om een ​​competente en ervaren professional.

Being Gemeenschap

De USF maakt deel uit van de selecte groep van het hoger onderwijs instellingen van de Gemeenschap (ICES) in Brazilië, de deelnemende ook de Braziliaanse Vereniging van de communautaire Universiteiten (ABRUC), die bij elkaar brengt 66 instellingen, de presentatie van concepten 3-5 op de Bank General Index van cursussen ( IGC), het ministerie van Onderwijs (MEC).

ICES worden gekenmerkt door uitmuntendheid in haar activiteiten en de roeping om bij te dragen aan de maatschappij. Een ander belangrijk verschil is dat 100% van de fondsen die door de Gemeenschap worden geherinvesteerd in voordelen voor studenten en de gemeenschap, omdat ze dragen non-profit activiteiten.

Geïnspireerd door het thema "Onderwijs voor vrede" en bewogen door zijn beschermheer, St. Franciscus van Assisi, de missie van de USF is de productie en verspreiding van kennis, broederschap en solidariteit. Zo, dag na dag, het concept van de "Community College" wordt uitgeoefend door middel van sociale projecten en de steun van de gemeenschap acties en activiteiten die moeten als pijlers onderwijs, onderzoek en uitbreiding.

De afgestudeerde student bij USF hebben de mogelijkheid om de werkelijkheid van de gemeenschap te ervaren, een combinatie van theorie met de praktijk.

Missie

Produceren en verspreiden van kennis, het vrijmaken van de mens voor de dialoog tussen wetenschap en geloof en het bevorderen van broederschap en solidariteit, door de praktijk van goed en consequent vredesopbouw.

Uitzicht

Om erkend te worden voor academische uitmuntendheid, de dynamiek, innovatie en betrokkenheid bij de samenleving, rechtvaardigheid, vrede en ecologie.

Locaties

  • São Paulo

    São Paulo, Brazilië

Vragen