Keystone logo
Universidade Federal de Pernambuco

Universidade Federal de Pernambuco

Universidade Federal de Pernambuco

Invoering

De Universidade Federal de Pernambuco (UFPE) is een van de beste universiteiten in het land, in het onderwijs (undergraduate en graduate) en het wetenschappelijk onderzoek, de beste in het noord-noordoosten, op basis van evaluaties door de ministeries van Onderwijs (MEC) en Wetenschap en Technologie (MCT).

De Algemene Ombudsman van Universidade Federal de Pernambuco is een ruimte voor het verwelkomen van en luisteren naar manifestaties (suggestie, verzoek, klacht, klacht, lof) van de bevolking, die sociale participatie garandeert als een uitoefening van burgerschap. Bovendien is het een belangrijke sector bij de kwalificatie van de openbare dienst. Analytische rapporten over de onderwerpen waaraan in de routine van de Ombudsman wordt gewerkt, worden gepresenteerd aan sectoren van het universiteitsbestuur, met als doel de constructie van stromen, routines, processen te inspireren die het leven en relaties optimaliseren aan Universidade Federal de Pernambuco .

Opgericht in 2012, vanaf midden 2014, begon de Ombudsman van Universidade Federal de Pernambuco te werken via het Demand Management Systeem, genaamd Ouve Universidade Federal de Pernambuco , een kanaal waarlangs Manifestaties werden gemaakt en met intern beheer door de universiteit. Dit systeem werd stopgezet, in overeenstemming met normatieve instructie nr. 19 van 12/03/2018, van het Ministerie van Transparantie en Algemeen Controle van de Unie. Vandaag moeten de Manifestaties worden gedaan door het Ombudsman-systeem van de federale uitvoerende macht. -Ouv) gecoördineerd door de Federale Ombudsdienst (OGU). Het is het Fala.BR Platform dat de Manifestaties host.

Locaties

  • Cidade Universitária

    Avenida Professor Moraes Rego,1235, 50670-901, Cidade Universitária

    Vragen