Keystone logo
Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Universidade Estadual Paulista (UNESP)

Invoering

De Universidade Paulista Estadual (Unesp) werd opgericht in 1976. Het is een project verbinden wetenschappelijke, technologische, economische, culturele en sociale ontwikkeling zet zich in voor de democratische beginselen en duidelijk bewust van zijn status van een overheidsinstelling, geplaatst en zeer actief in de Braziliaanse maatschappij geconsolideerd. Unesp's acties zijn gericht op bijna elk gebied van de experimentele en theoretische wetenschappen, zoals: techniek, gezondheid, communicatie, geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en kunsten, onder anderen.

De interactie van Unesp met verschillende sectoren van de samenleving oefent een sterke invloed op het sociale landschap. De hoge kwalificatieniveau kan worden bevestigd door middel van de expressieve aantal oud-studenten opgenomen in de professionele markt, evenals haar toppositie in de Braziliaanse nationale gelederen over alle gebieden waar zij actief is.

Naar aanleiding van de wereldwijde trend en zeker om voorbereid te zijn dat, Unesp is nu, meer dan ooit, op zoek naar nieuwe grenzen over te steken en uitdagingen te staan, door de ondertekening van nieuwe overeenkomsten met top kwaliteit instellingen over de hele wereld.

Unesp is een gerespecteerd instituut met talentvolle leden, volledig geaccrediteerde programma's en sterke onderzoeksbasis - en deze zal haar prioriteiten blijven.

Unesp is een van de grootste en belangrijkste Braziliaanse universiteiten, met voorname prestaties in het onderwijs, onderzoek en voorlichting. Unesp wordt ondersteund door overheidsmiddelen en samen met USP (Universidade de São Paulo) en Unicamp (Universidade Estadual de Campinas) biedt gratis openbaar hoger onderwijs in Sao Paulo.

Unesp is de meest succesvolle model van een Multicampus universiteit in Brazilië. zo'n unieke eigenschap maakt intense en gevarieerde activiteiten in Sao Paulo, het meest ontwikkelde land in het land. zijn invloed is te herkennen aan het niveau van de regionale ontwikkeling, waar de campussen bevinden zich: een in de staat kapitaal en 22 anderen strategisch verspreid over het hele land.

TECHNISCHE EN wetenschappelijke SAMENWERKING

Het ondersteunen van organisaties en resources management

Voor de ontwikkeling van de belangrijkste activiteiten Unesp ontvangt financiële steun van de belangrijkste onderzoek ter ondersteuning van organisaties in het land, zoals: FAPESP, CNPq, CAPES en FINEP. Deze middelen worden gewaarborgd door overeenkomsten waarmee docenten en studenten om deel te nemen aan uitwisselingsprogramma's, de ontwikkeling van academische projecten en diensten. Deze overeenkomsten worden gesloten met nationale en buitenlandse universiteiten, instituten, verenigingen, stichtingen, stadhuizen, Overheid bureaus, ministeries, federale en nationale agentschappen en particuliere bedrijven, het toevoegen van maximaal 300 samenwerkingsverbanden die jaarlijks toeneemt.

Locaties

  • São Paulo

    Rua Quirino de Andrade, 215 01049-010 , , São Paulo

    Vragen