Keystone logo
Universidade de Vigo Master in Design en Creative Direction in Fashion
Universidade de Vigo

Master in Design en Creative Direction in Fashion

Pontevedra, Spanje

2 Years

Spaans

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 1.478 *

Op de campus

* EU: € 1.182,00 - Niet-EU: € 1.477,50

Invoering

In de Master's Degree in Design en Creative Direction in Fashion aan de Universiteit van Vigo bieden we gespecialiseerde opleidingen aan. We ontwikkelen een programma gericht op de vaardigheden en tools waar hedendaagse ontwerpers om vragen. Creatieve, veelzijdige en veelzijdige professionals, open, met middelen en het vermogen om sociale, culturele en economische veranderingen te begrijpen. Het huidige belang van design in de context van de hedendaagse cultuur en samenleving staat buiten kijf. Specifieke training in design is niet alleen een vraag van de samenleving, maar een van de fundamentele factoren van economische ontwikkeling, waar de modesector een van de belangrijkste industrieën in Galicië is.

Deze Master met een actueel programma en verbonden met de realiteit van de professionele wereld is de natuurlijke evolutie die voortkomt uit uitgebreide ervaring in modetraining die gedurende meer dan tien jaar is ontwikkeld aan de Universiteit van Vigo.

ESDEMGA heeft een prestigieus programma ontwikkeld en positioneert zich in de voorhoede van trainingscentra voor modeontwerp in Spanje. Onze afgestudeerden zijn regelmatig aanwezig op de belangrijkste catwalks van het land en maken deel uit van de creatieve teams van de belangrijkste modemerken: Inditex, Purificación García, CH, Bimba y Lola, Adolfo Domínguez en nog veel meer.

Als resultaat van deze ervaring komt de Master in Design en Creative Direction in Fashion nu naar voren aan de Universiteit van Vigo, een stap verder in gespecialiseerde training met duidelijk omschreven doelstellingen en uitdagingen; en met de nodige menselijke en materiële uitrusting om ze uit te voeren.

Onze uitdaging

Bereid agenten voor die innovatie genereren met het vermogen om teams te leiden en te coördineren. De "Master in Design en Creative Direction in Fashion" streeft naar de uitgebreide ontwikkeling van vaardigheden die het mogelijk maken om professionele activiteiten uit te oefenen op het gebied van ontwerp, styling en / of creatieve richting in de mode zonder de ontwikkeling van een academische specialisatie op dit gebied van culturele productie achter zich te laten.

Hiervoor hebben we een goed gestructureerd programma en een stageprogramma gebaseerd op een lange geschiedenis en relatie met tientallen bedrijven waarmee we al meer dan een decennium educatieve samenwerkingsprogramma's ontwikkelen.

Ideale studenten

Programma resultaat

Programma collegegeld

Voorzieningen

Over de school

Vragen