Keystone logo
Universidade de Vigo

Universidade de Vigo

Universidade de Vigo

Invoering

UVigo in één oogopslag

We zijn geboren in 1990 en sindsdien hebben we een constante groei en consolidatie doorgemaakt. We zijn een toonaangevende universiteit, met excellentie als doel en die groeit als een internationale referentie in innovatie en onderzoek.

Een openbare universiteit ten dienste van de samenleving

Universidade de Vigo is een openbare universiteit, met academische, economische en bestuurlijke autonomie, die ten dienste staat van de samenleving volgens de principes van gelijkheid, solidariteit, democratie en vrijheid.

Onze prioritaire doelstellingen zijn het bereiken van de hoogste kwaliteitsniveaus in onderwijs en onderzoek, evenals het bevorderen van het zoeken naar nieuwe kennis en de overdracht ervan naar de samenleving, artistieke creatie en wetenschappelijke en technologische ontwikkeling.

Identiteit

De huidige huisstijl van Universidade de Vigo is gevormd in oktober 2008 en stond voor een verandering en update volgens een nieuw scenario. De identiteit is samengesteld uit verschillende symbolen die de universiteit vertegenwoordigen om een interne eenheid te creëren en een verenigde, krachtige en representatieve externe projectie van onze eigenschappen en waarden, het teken is aanwezig in de verschillende contexten waarin het zich ontwikkelt.

Onze waarden

Inspanning, creativiteit, uitmuntendheid en doorzettingsvermogen hebben ons in deze jaren van activiteit ertoe gebracht onszelf te consolideren als de moderne en innovatieve universiteit die we zijn.

We zijn een rigoureuze, transparante, inclusieve instelling, toegewijd aan diversiteit en gendergelijkheid, met respect voor het milieu en ecologische duurzaamheid. Met als as kennisoverdracht en opleiding wordt onderzoek hier vormgegeven als fundament van het onderwijs en als middel voor de wetenschappelijke en culturele ontwikkeling van de samenleving. Dit zijn wij, de Universidade de Vigo .

Locaties

 • Vigo

  Circunvalación ao Campus Universitario, 36310, Vigo

  • Ourense

   Rúa Canella da Costa da Vela, 12, 32004 Ourense, , Ourense

   • Pontevedra

    Campus Universitario da Xunqueira,s/n, 36002, Pontevedra

    Vragen