Keystone logo
Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Invoering

De universiteit

Het jaar was 1962 toen professor Manoel Bezerra de Melo gemaakt in de stad van Mogi das Cruzes, een basisschool, die op dat moment nog steeds de naam "gym". Er begon Mogiana Organisatie voor Onderwijs en cultuur - komen.

In 1964 werden de eerste hogescholen gevestigde educatieve complex dat vanaf 1973 werd de universiteit van Mogi das Cruzes (UMC). Traditie en baanbrekende merk van de vijftig jaar geschiedenis van de instelling.

Gedurende deze periode, UMC gaat om de voorbereiding van zijn leerlingen, nu nummering meer dan 20.000 in Mogi das Cruzes campussen en Villa-Lobos / Lapa, aan de eisen van de arbeidsmarkt en de uitoefening van het burgerschap.

Momenteel is de Universiteit van Mogi das Cruzes heeft tientallen cursussen waarvan de inhoud en onderwijsleerproces methoden worden voortdurend bijgewerkt en verbeterd. De faculteit is opgebouwd uit UMC 60% van de meesters en artsen, van wie velen de ontwikkeling van grote wetenschappelijke projecten. Studenten kunnen ook deelnemen aan onderzoeksprojecten, het ontvangen van onderzoeksbeurzen.

Daartoe de universiteit onderhoudt contacten met nationale en internationale instellingen en biedt ook laboratoria, moderne apparatuur en ruimtes speciaal ontworpen voor de ontwikkeling van de lessen, lezingen, congressen, naast vele andere academische activiteiten.

Dankzij deze functies, heeft de Universiteit van Mogi das Cruzes uitstekend geweest in het opleiden van professionals op het gebied van Exact en Technologische Wetenschappen, Geesteswetenschappen en Gezondheidswetenschappen. Vandaag de dag, het UMC is een van de beste universiteiten.

De universiteit werd onlangs beoordeeld door het ministerie van Onderwijs (MEC) en behaalde Note 4 op een schaal van 1-5, waardoor het plaatsen van de top private universiteiten in Brazilië en de beste van de regio Alto Tiete.

Onze missie

"Genereer en verspreiden van kennis om maatschappelijk verantwoorde professionals, ondernemers en verwerkers van hedendaagse realiteit te vormen."

Locaties

  • São Paulo

    São Paulo, Brazilië

    Opleidingen

    Vragen