Keystone logo
Universidade Católica Portuguesa - Porto Law School

Universidade Católica Portuguesa - Porto Law School

Universidade Católica Portuguesa - Porto Law School

Invoering

Waarom rechten studeren in katholiek Porto?

De cursus rechten biedt breedbandtraining en laat studenten kiezen uit verschillende professionele carrières.

Tegelijkertijd leidt het creëren van verschillende opties aan het einde van de cursus de student naar verschillende gespecialiseerde takken van juridische wetenschappen. De cursus motiveert de student om te leren, goed na te denken, echte juridische meningen te creëren en niet alleen technische tolken die zich beperken tot een rigide kennis van de wet.

Het doel van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van Católica Porto is in feite om de fundamentele theorie te combineren met een praktische toepassing van het recht.

Wat onderscheidt ons?

  • Traditie en moderniteit - Trouw aan haar traditie van strengheid en uitmuntendheid, zet de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van Católica Porto zich sterk in voor innovatie en moderniteit.
  • Faculteit - Al meer dan dertig jaar vormen we een solide corps van faculteiten, internationaal opgeleid aan prestigieuze universiteiten in Europa en Noord-Amerika.
  • Transversaal onderwijs - Door gebruik te maken van het feit dat we samen met andere scholen op een campus zijn gevestigd, kunnen we onze studenten een transversale opleiding garanderen (inclusief psychologie, management, economie, marketing, politieke wetenschappen en bio-ethiek)
  • Internationale ervaringen - Als onderdeel van de houding van "het opleiden van juristen over de hele wereld", zijn we sterk voorstander van en stimuleren we internationale mobiliteit onder studenten.
  • Praktische benaderingen - Met onze toewijding om theorie en praktijk samen te brengen, vertrouwen we op juridische professionals om praktische zaken en seminars te onderwijzen.

internationalisering

Católica Porto Law School is een instelling met nationale en internationale bekendheid. Het doel van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is om een school te bouwen die openstaat voor verandering, voortdurend op zoek naar haar studenten om hun carrièredoelen te bereiken en toegewijd om hun leraren en onderzoekers de best mogelijke voorwaarden te bieden voor het zoeken naar wetenschappelijke waarheid.

De Porto Catholic Law School zet zich sterk in voor het versterken van internationaliseringsactiviteiten, het uitbreiden van zijn netwerk van internationale partnerschappen en het vergroten van het aantal internationale studenten.

Locaties

  • Porto

    Rua de Diogo Botelho,1327, 4169-005, Porto

Vragen