Keystone logo
© Carrianna Field
Universidad Rey Juan Carlos T

Universidad Rey Juan Carlos T

Universidad Rey Juan Carlos T

Invoering

presentatie

Onze universiteit, opgericht in 1996, staat tot uw dienst en biedt u kwaliteitsopleiding, via een breed en uitstekend academisch aanbod, en draagt bij aan de voorhoede van kennis, waarvan het resultaat is in ons wetenschappelijk onderzoek naar internationale projectie.

Overtuigd van onze roeping tot openbare dienstverlening, of u nu een student bent of overweegt om te studeren aan URJC, bieden wij u al onze mogelijkheden voor uw training. Onze universiteit biedt u een staf docenten die gepassioneerd zijn om u de beste training te geven. Ze zijn tegelijkertijd dynamische professionals, flexibel en aangepast aan de nieuwe onderwijsmethoden. Je hebt ook bijgewerkte en kwaliteitsfaciliteiten, evenals laboratoria en vele andere diensten buiten de klaslokalen. Studeren bij King Juan Carlos betekent het betreden van een ideale leeromgeving die je zal helpen je doelen te bereiken, zowel persoonlijk als professioneel, in de meest opwindende toekomst.

Voor bedrijven en professionals hebben we ook een breed en zorgvuldig aanbod van postdoctorale training en permanente training. Daarnaast stellen we ons toonaangevende onderzoek tot uw dienst en dat van de hele samenleving, om nieuwe kennis te ontwikkelen en de problemen op te lossen die er echt toe doen voor de burgers.

We zijn betrokken bij culturele creatie en de verspreiding ervan, de promotie van sport en een duurzame levensstijl. We willen bijdragen aan de kritische studie van sociale problemen, en innovatieve voorstellen van oplossingen voor wetenschap, cultuur en kunst aanbieden die onze wereld een eerlijkere en comfortabelere plek maken.

Hoewel we zijn geboren om de bevolking van Madrid te dienen, zijn we betrokken bij alle Spanjaarden en burgers van de Europese Unie. En we zijn erg trots op de speciale band die ons verbindt met Latijns-Amerika. We werken nauw samen met de beste universiteiten ter wereld.

We hebben vijf campussen in de Gemeenschap van Madrid: Aranjuez, Alcorcón, Fuenlabrada, Madrid en Móstoles, en verschillende locaties in de hoofdstad.

128560_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

graden

Rey Juan Carlos University biedt in de hele Europese Unie erkende universitaire studies aan op alle kennisgebieden: kunst en geesteswetenschappen, juridische en sociale wetenschappen, techniek en architectuur, gezondheidswetenschappen en experimentele wetenschappen.

Onze universiteit verwelkomt studenten van meer dan 80 nationaliteiten. Het is een universiteit waar je een kritische geest kunt ontwikkelen, kunt trainen in het academische en professionele aspect, en ook waar je persoonlijk en cultureel kunt verrijken en groeien. Studeren aan URJC biedt een leeromgeving en een uniek campusleven om werk en talent te stimuleren.

Het onderzoek in de URJC

Rey Juan Carlos University bevordert onderzoek gericht op economische en sociale ontwikkeling, bevordering en bevordering van onderzoeksactiviteiten en de verspreiding en overdracht van kennis en resultaten naar de samenleving. De promotie van ID-activiteiten wordt uitgevoerd door samenwerking met bedrijven en instellingen, en deelname aan nationale en internationale oproepen waarmee onze onderzoekers hun onderzoekslijnen kunnen ontwikkelen die bijdragen aan het genereren, uitbreiden en verspreiden van kennis, en aan de Vooruitgang van wetenschap en technologie.

128561_pexels-photo-1438072.jpg

University Life

De Rey Juan Carlos University neemt een reeks programma's en acties ten dienste van de universitaire gemeenschap en de sociale omgeving op in haar academische en onderzoeksactiviteiten. Gedurende de cursus worden verschillende artistieke, culturele en educatieve activiteiten ontwikkeld die het universitaire leven aanvullen en bijdragen aan de ontwikkeling en integrale training van onze studenten.

De link tussen de universiteit en het universitaire onderwijs gedurende het hele leven wordt ook ontwikkeld via het University of Older-programma. Onze maatschappelijke betrokkenheid omvat projecten voor samenwerking en vrijwilligerswerk, duurzaamheid en een gezonde universiteit.

Locaties

  • Madrid

    Universidad Rey Juan Carlos Calle Tulipán s/n. 28933 Móstoles, Madrid, , Madrid

Vragen