Keystone logo
© Universidad Rey Juan Carlos
Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Universidad Rey Juan Carlos

Invoering

De Universidad Rey Juan Carlos biedt gespecialiseerd en kwalitatief hoogstaand onderwijs met meer dan 200 postdoctorale opleidingen, waaronder universitaire masterprogramma's, specifieke graden en internationale doctoraatsprogramma's op alle kennisgebieden. Het biedt moderne faciliteiten om ervoor te zorgen dat alle studies de praktische component hebben die nodig is op wetenschappelijk gebied en op een steeds competitiever wordende arbeidsmarkt.

Sinds de oprichting in 1996 heeft de Universidad Rey Juan Carlos (URJC) de kwaliteit van haar onderwijs in alle academische aanbod consequent verbeterd, met campussen op verschillende locaties binnen de gemeenschap van Madrid, Spanje. Dankzij deze capaciteit kan de universiteit ook een uitgebreide opleiding aanbieden aan studenten die voor het eerst een universitair onderwijs volgen. De kwaliteit van URJC heeft internationale erkenning gekregen en wordt momenteel beoordeeld als een 5-sterrenuniversiteit op het gebied van inzetbaarheid, internationalisering en innovatie. Het behoort tot de 800 beste universiteiten ter wereld volgens de Academic Ranking of World Universities (Shanghai Ranking), een van de meest veeleisende internationale ranglijsten.

De faculteit is hooggekwalificeerd en elke opleiding omvat experts die op verschillende gebieden werken om uitgebreid onderwijs te bieden dat is afgestemd op de huidige professionele behoeften. De 11 faculteiten en scholen van de universiteit zijn uitgerust met ultramoderne faciliteiten, waardoor studenten praktische kennis kunnen opdoen en zich kunnen aanpassen aan de nieuwe onderzoeks- en professionele realiteit. Zowel universitaire masterprogramma's als specifieke opleidingen bieden externe stages aan als verplicht onderdeel van hun curriculum, waardoor studenten op de arbeidsmarkt worden geïntegreerd voordat ze hun postdoctorale studie voltooien. Daarnaast biedt de universiteit 11 internationale programma's op verschillende gebieden.

Locaties

 • Madrid

  Tulipán s/n Móstoles. Móstoles, Madrid (Spain), 28933, Madrid

 • Alcorcón

  Avenida de Atenas, s/n, 28922, Alcorcón

  • Municipality of Fuenlabrada

   Camino del Molino, 5, 28942, Municipality of Fuenlabrada

   • Aranjuez

    Aranjuez, Spanje

    • Móstoles

     Calle Tulipán, s/n, 28933, Móstoles

     Vragen