Keystone logo
Universidad Politécnica de Puerto Rico (Polytechnic University of Puerto Rico)

Universidad Politécnica de Puerto Rico (Polytechnic University of Puerto Rico)

Universidad Politécnica de Puerto Rico (Polytechnic University of Puerto Rico)

Invoering

Polytechnische Universiteit van Puerto Rico (PUPR) is een particuliere, non-profit, co-educatieve instelling voor hoger onderwijs die is opgericht in september 1966. De hoofdcampus bevindt zich in San Juan, Puerto Rico, op de Hato Rey-wijk, vrij dicht bij Mijl gebied. De belangrijkste academische disciplines zijn: Engineering (zeven opleidingen), Geomatische Wetenschappen, Architectuur, Computerwetenschappen en Bedrijfskunde (vier majors). Op dit moment is het de grootste particuliere technische school in Puerto Rico en de enige in de wijk San Juan. Het is ook de grootste particuliere Hispanic Serving Engineering School in de Verenigde Staten en haar territoria. In 2001 en 2003 opende de universiteit nieuwe campussen in respectievelijk de steden Miami en Orlando, Florida.

PUPR biedt Bachelor of Science-graden in: Chemische Technologie, Civiele Techniek, Computertechniek, Elektrotechniek, Milieutechniek, Industriële techniek, Werktuigbouwkunde, Landmeetkunde en in kaart brengen en Computerwetenschappen; Bachelor in de bedrijfskunde in: boekhouding, bouwmanagement, algemeen management en marketing. De instelling biedt ook een Bachelor in Architectuur. (Undergraduate-aanbod)

Op graduate niveau zijn de academische aanbiedingen: Master of Science (MS) in: Civiele Techniek, Computertechniek, Computerwetenschappen, Elektrotechniek, Fabricagetechniek en Manufacturing Concurrentievermogen; Master in de ingenieurswetenschappen: civiele techniek, elektrotechniek, computertechnologie en productietechniek, master in: computerwetenschappen, technisch management, milieubeheer, landschapsarchitectuur en productie Concurrentievermogen: Master of Business Administration in: computerinformatiesystemen (e-commerce en Data Base), algemeen en interdisciplinair en internationale ondernemingen. (Aanbieding afgestudeerden)

PUPR is volledig geautoriseerd door de Puerto Rico Education Council, de staatslicentie-instantie, en geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education (MSCHE) van de VS De vijf oudste technische programma's - Civiel, Industrieel, Elektrisch, Mechanisch en Milieu - zijn geaccrediteerd door ABET. In oktober 2007 evalueerde het bezoekende team van de ABET vijf programma's voor heraccreditatie: civiel, industrieel, elektrisch, mechanisch en milieu. De drie andere programma's die aan het proces werden voorgelegd - Chemical Engineering, Computer Engineering en Land Surveying and Mapping - werden geëvalueerd voor de eerste accreditatie. Alle acht opleidingen waren geaccrediteerd.

Locaties

  • San Juan

    377 Ponce de Leon, 00918, San Juan

    Vragen