Keystone logo
Universidad Nacional De General Sarmiento

Universidad Nacional De General Sarmiento

Universidad Nacional De General Sarmiento

Invoering

De National University of General Sarmiento (UNGS) werd op 20 mei 1992 opgericht bij nationale wet nr. 24.082 en opgericht in 1993 toen de organiserende rector Roberto Nöel Domecq en de adviescommissie werden benoemd. De UNGS dankt zijn naam aan de toenmalige partij van generaal Sarmiento, die later in 1994 werd verdeeld in drie gemeenten: San Miguel, José C. Paz en Malvinas Argentinas.

Sinds haar oprichting heeft de universiteit het verband tussen opleiding, kritisch onderzoek naar de problemen die de samenleving beïnvloeden en het zoeken naar alternatieve acties om deze te overwinnen als uitgangspunt genomen.

De UNGS is georganiseerd in vier interdisciplinaire onderzoeks- en onderwijsinstituten die een antwoord willen bieden op actuele problemen met betrekking tot industrie, wetenschap, de stad en kennis. Dit zijn het Institute of Sciences, het Institute of the Conurbano, het Institute of Industry en het Institute of Human Development.

Het centrale aspect van zijn activiteit is om bij te dragen tot de democratisering van het onderwijs, toegang tot kennis door alle sectoren van de samenleving en het zoeken naar academische excellentie, uitgaande van een pedagogische strategie die gericht is op het verzekeren van een solide basis en specifieke opleiding van de studenten. In dit kader biedt de universiteit gratis niet-gegradueerde graden, nationaal geldige graden, studiebeurzen, academische beurzen voor opleiding in onderwijs, onderzoek, management en gemeenschapsdiensten, gepersonaliseerde ondersteuning bij zelfstudies, een modern en efficiënt bibliotheekpubliek en gratis toegang en hoogwaardige academische ruimte.

De universiteitscampus bevindt zich in Juan María Gutiérrez 1150, stad Los Polvorines, Malvinas Argentinas, ten noordwesten van Groot-Buenos Aires.

Locaties

  • Los Polvorines

    Juan María Gutiérrez,1150, B1613, Los Polvorines

    Vragen