Keystone logo
State University of Milagro

State University of Milagro

State University of Milagro

Invoering

De State University of Milagro , in overeenstemming met de toewijding van dienstverlening aan de samenleving van Milagro, de regio en het land, toont haar institutionele mogelijkheden, gestructureerd vanuit de basisfuncties van de universiteit, die als haar essentie worden beschouwd.

Onderwijs dat wordt opgevat als de fundamentele actie in de uitoefening van het academische leven, wordt ondersteund door een menselijk team met training en een roeping om de uitdaging aan te gaan om mensen op te leiden met kritisch bewustzijn en sociaal gevoel.

Onderzoek, dat kennis genereert en oplossingen biedt voor de problemen van het land, blijkt uit de ontwikkeling van wetenschappelijke projecten, geïndexeerde publicaties, nationale en internationale artikelen en wetenschappelijke tijdschriften voor de verspreiding ervan.

De link met de gemeenschap wordt opgevat als de overdracht van technologie en de toepassing van kennis bij de effectieve oplossing van de problemen van de samenleving.

Administratief beheer, opgevat als de ondersteunende functie, schept de nodige voorwaarden om de hoofdactiviteiten uit te voeren, door middel van de efficiënte en effectieve besteding van institutionele middelen.

Functies die worden gepromoot door middel van een institutioneel strategisch voorstel in overeenstemming met de behoeften van het milieu, met het potentieel van de organisatie, afgestemd op de nationale planning en de kwaliteitsnormen die zijn vastgesteld door de evaluatie- en accreditatie-instantie.

Academische evolutie stelt ons in staat trots te zijn op de verandering die we samen hebben bereikt.

Locaties

  • Los Vergeles

    Los Vergeles, Ecuador

    Vragen