Keystone logo
Universidad del Medio Ambiente Master in sociaal-milieuprojecten
Universidad del Medio Ambiente

Master in sociaal-milieuprojecten

Valle de Bravo, Mexico

4 Semesters

Spaans

Full time, Deeltijd

30 Nov 2023

01 Oct 2023

MXN 309.600 *

Blended

* exclusief afstudeerkosten

Invoering

Maak je klaar voor je projecten om de wereld te regenereren

Kies de seminars die je tijdens je masteropleiding wilt volgen, terwijl je fundamentele vaardigheden verwerft om sociaal-milieuprojecten te ontwerpen, uit te voeren en te beheren.

Met de master Socio-Environmental Projects kun je seminars en workshops uit de andere postdoctorale opleidingen van de UMA kiezen en combineren, afhankelijk van de vaardigheden en disciplines die je belangrijk vindt om je project te ontwikkelen. De masteropleiding ontwikkelt de kennis en hulpmiddelen om ontwerp- en beheerprojecten te integreren die de regeneratieve visie op duurzaamheid als leidraad gebruiken, waardoor uw veranderingsagentschap en uw zelfmanagement worden versterkt.

Doel

Ontwikkel samenwerkingsprojecten en multidisciplinaire projecten die persoonlijke, sociale en ecologische voordelen opleveren, door middel van strategieën die het potentieel van de projectcontext concretiseren.

Vanuit de UMA helpen we je bij het vinden van huisvesting in Valle de Bravo tijdens face-to-face workshops

Een van de grootste attracties die onze studenten vinden als ze naar UMA komen, is het leren kennen van Valle de Bravo; een plek waar je verbinding kunt maken met de natuur en met een levendige gemeenschap op sociaal-milieugebied.

Het dagelijkse leven in Valle de Bravo biedt rust en kalmte, evenals een rijk sociaal aanbod, openbare evenementen en het beoefenen van sporten zoals paragliding, zeilen, skiën, mountainbiken of klimmen.

Valle de Bravo is een toeristische plaats en heeft een grote verscheidenheid aan accommodaties voor verschillende smaken en budgetten.

Ideale studenten

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Ranglijsten

Voorzieningen

Over de school

Vragen