Keystone logo
Universidad del Medio Ambiente Master in onderwijsinnovatie voor duurzaamheid
Universidad del Medio Ambiente

Master in onderwijsinnovatie voor duurzaamheid

Valle de Bravo, Mexico

4 Semesters

Spaans

Full time, Deeltijd

30 Nov 2023

01 Oct 2023

MXN 309.600 *

Blended

* exclusief afstudeerkosten

Invoering

Het nieuwe onderwijs wordt niet alleen onderwezen, het wordt geleefd

Wat zijn de paradigma's waaronder we leerprocessen ontwerpen? Leiden ze echt tot een goed leven? Wat zijn de onderwijsinnovaties die nodig zijn voor de 21ste eeuw?

De Master of Educational Innovation for Sustainability behandelt het creëren van gecontextualiseerde leersituaties die duurzaamheid en diversiteit bevorderen, evenals de herstellende verbinding met onszelf, onze gemeenschap en de plaats waar we wonen. Het programma ontwikkelt denk-, ontwerp- en samenwerkingsvaardigheden om pedagogieën te implementeren die de wereld weerspiegelen die we willen zien.

Doel

Ontwerp pedagogische tools en educatieve projecten om een positieve en blijvende verandering in de samenleving en het milieu teweeg te brengen, vanuit een interdisciplinaire, systemische, ethische, inclusieve en kritische visie.

Vanuit de UMA helpen we je bij het vinden van huisvesting in Valle de Bravo tijdens face-to-face workshops

Een van de grootste attracties die onze studenten vinden als ze naar UMA komen, is het leren kennen van Valle de Bravo; een plek waar je verbinding kunt maken met de natuur en met een levendige gemeenschap op sociaal-milieugebied.

Het dagelijkse leven in Valle de Bravo biedt rust en kalmte, evenals een rijk sociaal aanbod, openbare evenementen en het beoefenen van sporten zoals paragliding, zeilen, skiën, mountainbiken of klimmen.

Valle de Bravo is een toeristische plaats en heeft een grote verscheidenheid aan accommodaties voor verschillende smaken en budgetten.

Ideale studenten

Carrièremogelijkheden

Beurzen en financiering

toelatingen

Programma collegegeld

Ranglijsten

leerplan

Voorzieningen

Over de school

Vragen