Keystone logo
Universidad del Medio Ambiente Master in milieurecht en openbaar beleid
Universidad del Medio Ambiente

Master in milieurecht en openbaar beleid

Valle de Bravo, Mexico

4 Semesters

Spaans

Full time, Deeltijd

30 Nov 2023

01 Oct 2023

MXN 309.600 *

Blended

* exclusief afstudeerkosten

Invoering

Een uitgebreid overzicht van wetten en beleid voor duurzame oplossingen

Leer milieuwetgeving en openbaar beleid in een interdisciplinaire omgeving, met experts die zich toeleggen op het ontwerp, de toepassing en uitgebreide evaluatie van het regelgevingskader en het overheidsbeleid.

De Master's Degree in Environmental Law and Public Policy behandelt regelgeving en openbaar beleid vanaf de daadwerkelijke implementatie en niet alleen op een conceptuele manier; kritisch kijken naar de mogelijke impact op rechtvaardigheid en sociaal-ecologische rechtvaardigheid via de private of publieke sfeer. Het programma wordt aangevuld met de studie van denkkaders en wetenschappelijke voorschriften, met de ontwikkeling van echte acties, en met constante dialoog in een dynamische interdisciplinaire leergemeenschap.

Doel

Beheer het overheidsbeleid en de milieuwetgeving als een binominale benadering waarmee het mogelijk is om de transformatie van sociaal-ecologische situaties te beïnvloeden door middel van innovatieve, haalbare en alomvattende voorstellen.

Vanuit de UMA helpen we je bij het vinden van huisvesting in Valle de Bravo tijdens face-to-face workshops

Een van de grootste attracties die onze studenten vinden als ze naar UMA komen, is het leren kennen van Valle de Bravo; een plek waar je verbinding kunt maken met de natuur en met een levendige gemeenschap op sociaal-milieugebied.

Het dagelijkse leven in Valle de Bravo biedt rust en kalmte, evenals een rijk sociaal aanbod, openbare evenementen en het beoefenen van sporten zoals paragliding, zeilen, skiën, mountainbiken of klimmen.

Valle de Bravo is een toeristische plaats en heeft een grote verscheidenheid aan accommodaties voor verschillende smaken en budgetten.

Ideale studenten

Carrièremogelijkheden

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

toelatingen

Voorzieningen

Ranglijsten

leerplan

Over de school

Vragen