Keystone logo
Universidad del Medio Ambiente Master in architectuur, ontwerp en duurzaam bouwen
Universidad del Medio Ambiente

Master in architectuur, ontwerp en duurzaam bouwen

Valle de Bravo, Mexico

4 Semesters

Spaans

Full time, Deeltijd

30 Nov 2023

01 Oct 2023

MXN 309.600 *

Blended

* exclusief afstudeerkosten

Invoering

Architectuur die het welzijn van mens en planeet nastreeft

Onderzoek het ontwerp en de ontwikkeling van bewoonbare ruimtes die het welzijn van mensen en het milieu bevorderen, onder participatieve processen die het sociale weefsel verrijken.

De Master's Degree in Architecture, Design and Sustainable Construction richt zich op plaatsgebonden ontwerp als uitgangspunt om een architectuur te bereiken die past bij de context en die wordt toegeëigend door de bewoners. Dit wordt aangevuld met een breed scala aan hulpmiddelen en technologieën die van toepassing zijn op de bouw, die het rationeel gebruik van hulpbronnen en de minimalisering van de bouweffecten bevorderen, zowel in stedelijke als landelijke gebieden.

Doel

Ontwikkel een breed perspectief op de architectuurpraktijk, om multidisciplinaire teams te integreren in het co-design van projecten en regeneratieve processen, gericht op het transformeren van de leefruimte door ethisch gebruik te maken van de middelen en het potentieel van de plek.

Vanuit de UMA helpen we je bij het vinden van huisvesting in Valle de Bravo tijdens face-to-face workshops

Een van de grootste attracties die onze studenten vinden als ze naar UMA komen, is het leren kennen van Valle de Bravo; een plek waar je verbinding kunt maken met de natuur en met een levendige gemeenschap op sociaal-milieugebied.

Het dagelijkse leven in Valle de Bravo biedt rust en kalmte, evenals een rijk sociaal aanbod, openbare evenementen en het beoefenen van sporten zoals paragliding, zeilen, skiën, mountainbiken of klimmen.

Valle de Bravo is een toeristische plaats en heeft een grote verscheidenheid aan accommodaties voor verschillende smaken en budgetten.

Ideale studenten

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Ranglijsten

Voorzieningen

leerplan

Over de school

Vragen