Keystone logo
Universidad del Medio Ambiente Master in agro-ecologie en regeneratieve voedselsystemen
Universidad del Medio Ambiente

Master in agro-ecologie en regeneratieve voedselsystemen

Valle de Bravo, Mexico

4 Semesters

Spaans

Full time, Deeltijd

30 Nov 2023

01 Oct 2023

MXN 309.600 *

Blended

* exclusief afstudeerkosten

Invoering

Laten we leren om de gezondheid van de bodem, de samenleving en het ecosysteem te cultiveren

Leer hoe u gezonde voedselproductie kunt integreren met een regeneratieve omgeving en de bevordering van sociale rechtvaardigheid.

De master in agro-ecologie en regeneratieve voedselsystemen verkent nieuwe voedselproductiekaders die effectief zijn bij het beheer van biodiverse agro-ecosystemen, een hoge veerkracht hebben tegen veranderingen in het milieu en energiezuinig zijn. Dit houdt in dat technologische vooruitgang wordt gecombineerd met traditionele lokale kennis, regeneratieve landbouw, de principes van de solidariteitseconomie en het sociaal-politieke begrip van agrovoedingssystemen.

Doel

Ontwikkel een landbouw- en voedingsparadigma gebaseerd op de gezondheid van mensen, bodems en ecosystemen, om gezamenlijk voorstellen voor agro-ecologisch beheer uit te werken die duurzaam en eerlijk zijn.

Vanuit de UMA helpen we je bij het vinden van huisvesting in Valle de Bravo tijdens face-to-face workshops

Een van de grootste attracties die onze studenten vinden als ze naar UMA komen, is het leren kennen van Valle de Bravo; een plek waar je verbinding kunt maken met de natuur en met een levendige gemeenschap op sociaal-milieugebied.

Het dagelijkse leven in Valle de Bravo biedt rust en kalmte, evenals een rijk sociaal aanbod, openbare evenementen en het beoefenen van sporten zoals paragliding, zeilen, skiën, mountainbiken of klimmen.

Valle de Bravo is een toeristische plaats en heeft een grote verscheidenheid aan accommodaties voor verschillende smaken en budgetten.

Ideale studenten

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

toelatingen

Ranglijsten

leerplan

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen