Keystone logo
Universidad del Medio Ambiente

Universidad del Medio Ambiente

Universidad del Medio Ambiente

Invoering

Bevorder een regeneratieve, duurzame en ethische toekomst, begeleidende agenten van verandering, die in staat zijn initiatieven te bevorderen die sociaal-ecologische systemen transformeren.

Hoe komt het tot stand?

De droom werd 10 jaar geleden geboren uit de bezorgdheid van een groep jonge Mexicanen die het enorme belang erkennen van het creëren van een leeromgeving om de sociaal-ecologische uitdagingen in Latijns-Amerika aan te pakken. Onderweg hebben honderden specialisten, opvoeders, veranderingsagenten en ondernemers zich verenigd in de ontwikkeling van een onderwijsmodel dat leert hoe we ons systeem opnieuw kunnen ontwerpen. De UMA is de enige universiteit in het land die gespecialiseerd is in duurzaamheid en een ideale plek voor de ontwikkeling van sociaal-ecologische projecten.

Wat doen we?

We bieden masterdiploma's, workshops, diploma's en adviesdiensten gericht op duurzaamheid en sociaal-ecologische regeneratie. Onze belangrijkste waarde is dat we een ontmoetingspunt hebben gecreëerd om het leren tussen studenten, specialisten en leiders op het gebied van duurzaamheid te versnellen. Wanneer je ons bezoekt, zul je de inspirerende ervaring hebben om contact te maken met een leergemeenschap die actief is om onze wereld ten goede te veranderen.

Verander agent

Bij het binnenkomen van een UMA-masterdiploma erkennen studenten het belang van ontwikkeling als agenten van verandering, door een proces van transformatie en persoonlijke verrijking binnen te gaan dat de ontwikkeling van initiatieven en projecten mogelijk maakt die de huidige praktijken van hun discipline willen veranderen in de richting van duurzaamheidsregelingen.

Bij UMA zijn we van mening dat de eerste verandering die moet worden nagestreefd, die van jezelf is.

Campusfuncties

Het is onze bedoeling om een campus te bouwen die laat zien hoe een architecturale interventie een voertuig van regeneratie wordt voor de gemeenschap en haar stroomgebied.

We stellen ons een diep esthetische campus voor die past bij het doel, de plaats en de functie ervan. De groei van een dicht eetbaar bos zal worden gestimuleerd, waarbinnen we werk- en leerruimtes zullen vinden. De faciliteiten zullen een beschermende deken zijn voor de bewoners wat betreft visuele, akoestische, klimatologische en textuurkwaliteiten, zodat ze uitnodigen tot reflectie, dialoog en leren.

Er zal een interessante combinatie ontstaan van passende technologieën, zowel baanbrekend als traditioneel, voor het beheer van water, energie, voedsel, afval en andere stromen. De site moet de aanwezigheid en het naast elkaar bestaan van elementen buiten de mens, zoals de zon, water, aarde, wind en biodiversiteit, eren en aanmoedigen. De UMA-campus zal een inspirerende plek zijn waar we ons een regeneratieve en diverse toekomst kunnen voorstellen.

  Beurzen en financiering

  Bij UMA bieden we twee soorten beurzen aan:

  We proberen mensen met een groot potentieel voor veranderingsvermogen te ondersteunen die geïnteresseerd zijn in het studeren van de masteropleiding, maar die zich in een economische situatie bevinden waardoor ze niet het volledige collegegeld kunnen betalen. We hebben een beperkt aantal beurzen en deze worden verdeeld onder degenen die deze het meest nodig hebben en het beste voldoen aan de onderstaande criteria.

  Binnen onze toelatingsaanvraag vindt u een sectie waar u de beurs kunt aanvragen die u nodig heeft (zie het tabblad Toelatingsproces). U moet het type en het percentage beurs aangeven waarnaar u op zoek bent. Als u geïnteresseerd bent in een beurs, houd er dan rekening mee dat u een hoger percentage kunt krijgen als u uw aanvraag indient in de eerste inschrijvingsronde.

  a) Gedeeltelijke beurzen: Beurzen van 10% tot 20% van de kosten van de masteropleiding, exclusief diplomakosten.

  b) Uitwisselingsbeurzen: Beurzen van 25% tot 40% van de kosten van de masteropleiding, exclusief diplomakosten. Deze beurzen worden in ruil voor tijd gegeven ter ondersteuning van activiteiten van de mastercoördinatie of de UMA-gemeenschap. U kunt kiezen uit verschillende ondersteunende activiteiten, die u overal en op flexibele uren kunt uitvoeren.

  Korting bij volledige masterbetaling: 15%.

  Geldt als je de gehele masteropleiding vooraf betaalt.

  Korting bij vooruitbetaling van één jaar: 10%.

  Geldt als u een heel jaar vooruit betaalt.

  Korting bij vervroegde betaling van een semester: 5%.

  Geldt als u vooraf voor een volledig semester betaalt.

  Als u een beurs ontvangt, worden deze kortingen toegepast op het te betalen bedrag, waarbij rekening wordt gehouden met het toegekende beurspercentage.

  toelatingen

  Het toelatingsproces bestaat uit de volgende stappen:

  • Klik op de knop 'Start uw aanvraag' op deze pagina en volg de instructies om uw online aanvraag te voltooien. Daar kunt u een beurspercentage aanvragen als u dat nodig heeft.
  • Zodra u uw online aanvraag heeft afgerond, neemt de Degree Director contact met u op voor een virtueel interview.
  • Aan het einde van het gesprek plannen we een diagnostische test in waarmee we je academische niveau en manier van leren evalueren. Deze test kost $ 500 pesos, die moet worden gedekt voordat deze wordt uitgevoerd.
  • Na het sollicitatiegesprek ontvang je een reactie op je sollicitatie. De acceptatiebrief bevat alle informatie om de betaling van uw registratie via elektronische overschrijving uit te voeren en het betreffende ontvangstbewijs te verzenden. Indien van toepassing wordt vermeld of u een percentage van de beurs heeft gekregen.
  • Zodra de registratie is voltooid, nemen wij contact met u op om de resterende documenten op te vragen en uw registratie bij het Ministerie van Onderwijs af te ronden.
  • Het bachelordiploma kost maandelijks $ 15.000, dat wordt betaald over 48 maandelijkse betalingen. De registratiekosten bedragen $ 12.000 peso, die slechts één keer wordt betaald.
  • De UMA kan een percentage van de beurs toekennen aan studenten die dit nodig hebben, afhankelijk van het sociaal-economische onderzoek dat wordt uitgevoerd. Dien uw aanvraag zo snel mogelijk in om toegang te krijgen tot het beurzenfonds.

  Ranglijsten

  De UMA beschouwde een van de voorbeelden van onderwijsinnovatie in Mexico

  • De Universidad del Medio Ambiente en de UMA High School werden door Ashoka erkend als een van de organisaties die de geest van innovatie in de onderwijssector belichamen.

  Win win prijs

  • Beste pleidooi voor sociale verantwoordelijkheid van universiteiten

  Erkenningsprijs Holcim

  • Campusteam 2014

  Quorumprijs

  • 2013 Victoria Haro en Federico Lama's

  Het Latijns-Amerikaanse kwaliteitsinstituut

  • CIAMA 2013

  Quo & Discovery Minds-prijs

  • Victoria Haro 2011

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Valle de Bravo

   Camino al Castellano #4 San Mateo Acatitlán, Valle de Bravo, Mexico, 51200, Valle de Bravo

  Vragen