Keystone logo
University of the Isthmus

University of the Isthmus

University of the Isthmus

Invoering

De universiteit is opgevat als een schakel, een brug, een isthmus die wetenschappelijk onderzoek en professionele praktijk samenbrengt; permanente waarden en een creatieve en innovatieve geest; de sociale problemen van het land en internationale evenementen; de universiteit en het bedrijf; humanistische opleiding en moderne technologie.

Om onze kwaliteit in academische opleidingen te ondersteunen, heeft UNIS een proces van voortdurende accreditaties ondergaan, die de normen van onze onderwijsprogramma's, het profiel van onze professoren, hulpmiddelen bij de uitoefening van de carrière, zoals gespecialiseerde programma's garanderen.

Voor dit proces vertrouwt de Universidad del Istmo op ANECA om haar International Academic Quality Certification-proces vanaf 2014 te starten.

ANECA is een staatsstichting die tot doel heeft externe kwaliteitsborging te bieden aan het universitaire systeem en bij te dragen aan de constante verbetering ervan, en het ontwikkelt ook verschillende programma's om zijn activiteit uit te voeren (evaluatie, certificering en accreditatie), om ons systeem te integreren in de Europese ruimte voor hoger onderwijs.

Locaties

  • Guatemala City

    Carretera a Fraijanes, , Guatemala City

    Vragen