Keystone logo
Universidad Del Futbol Del deporte Masterspecialiteit in hoge prestaties in teamsporten
Universidad Del Futbol Del deporte

Masterspecialiteit in hoge prestaties in teamsporten

Leon, Mexico

Request duration

Spaans

Request pace

Request application deadline

Jul 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Onderzoeksspecialisten met een panoramisch zicht op het proces dat wordt uitgevoerd in High-Performance Sports-trainingen

Het Specialty Program zal bijdragen aan de implementatie van verschillende groepen professionals, zowel binnen- als buitenland, zowel aan de University of Soccer and Sports Sciences. Net als bij andere universiteiten, die we nu kennen, nemen ze op een belangrijke manier deel aan de ontwikkeling van onderzoeksactiviteiten op verschillende gebieden van fysieke cultuur en sport.

Dit programma richt zich op de diepgaande kennis van de nieuwe trainingstheorie toegepast op teamsporten onder de veronderstelling dat teamsporten - die nog steeds een grote populariteit en sociale acceptatie genieten - van oudsher in een relatief lage positie worden bevonden ten opzichte van individuele sporten. Dit geldt als het gaat om het plannen, systematiseren en omzetten van uw trainingsstrategieën. Deze afwijking van de specifieke kenmerken van teamsporten is nadelig geweest voor de optimalisatie van de prestaties van de spelers in de competitie.

Op basis van dit alles bestaat het Specialty Program: Master in High Performance in Team Sports dat we presenteren, uit specifieke modules met betrekking tot de training van professionals in het zoeken en bouwen van nieuwe en betere prestaties op dit belangrijke kennisgebied.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Master in sportmanagement en coaching
  • Rome, Italië
 • Internationale online master in sport- en levensstijlmanagement
  • Italy Online, Italië
 • Master in sportmanagement
  • San Francisco, Verenigde Staten
  • Orange, Verenigde Staten