Keystone logo
Universidad Del Futbol Del deporte MASTER'S GRAAD IN SPORTFYSIOTHERAPIE EN KINESIOLOGIE
Universidad Del Futbol Del deporte

MASTER'S GRAAD IN SPORTFYSIOTHERAPIE EN KINESIOLOGIE

Leon, Mexico

Request duration

Spaans

Request pace

Request application deadline

Jul 2023

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Dit masterprogramma heeft als een van zijn doelen de training en specialisatie in het gebruik van processen, technieken, hulpmiddelen en instrumenten van kinesiologische en fysiotherapeutische interventie gericht op sport. Voor ons land is het een relatief nieuw gebied, wat het multi-technisch maakt. Deze technieken worden gevonden met hetzelfde onderzoeksobject en zijn gericht op het verdiepen van de verbindingen, zowel gunstig als schadelijk, tussen deelname aan fysieke sportactiviteiten en die aspecten van menselijke ontwikkeling die verband houden met gezondheid en kwaliteit van leven, cultuur of de veeleisende verbetering dat sport fysieke training impliceert.

De professional leert zowel preventief als therapeutisch en met de grootst mogelijke effectiviteit te "observeren", "voelen" en "doen". Ze passen hun kennis, vaardigheden en attitudes toe die nodig zijn om sportblessures correct te behandelen met fysiotherapeutische, kinesische en oefentechnieken.

De normale duur van het studieplan is 2 jaar, waarin 6 modules worden gestudeerd, waarvan de waarde 15 studiepunten per module is, dus in totaal 90 om de graad van "Master in de fysiotherapie en sportkinesiologie" te behalen.

Over de school

Vragen