Keystone logo
Viña del Mar University

Viña del Mar University

Viña del Mar University

Invoering

De Viña del Mar University is een privaatrechtelijke non-profitorganisatie, opgericht op 21 november 1988, die haar academische activiteit voor het eerst begon met de carrières van architectuur, handelsingenieur, computer civiele techniek en journalistiek.

In 1991 accepteerde de universiteit het Accreditatiesysteem dat is ingesteld door de constitutionele organieke onderwijswet (LOCE) die de Hogere Onderwijsraad in het leven heeft geroepen; en in 2000 verleende deze raad de universiteit institutionele autonomie.

Met het doel om een groot deel van de academische activiteit van de universiteit in een grotere ruimte te concentreren, en de projecties van de Rodelillo-sector te beschouwen als een pool van educatieve, culturele, sociale, zakelijke en technologische ontwikkeling voor de regio, 30 maart, 2004, is De Rodelillo Campus werd ingehuldigd, waar momenteel zes van de negen scholen van de universiteit zijn gevestigd.

In 2009 werd het onderwijsnetwerk Laureate een actief lid van de universiteit. Deze samenwerking impliceerde het hebben van internationale normen, gericht op het consolideren van het Viña del Mar University project in de regio.

Begin 2011 werd, na een grondig strategisch planningsproces, het Strategisch Ontwikkelingsplan (PDE) geïmplementeerd voor de periode 2011-2015, waardoor het academische en institutionele werk van de universiteit in die periode kon worden begeleid en het onderwijsproject werd bijgewerkt. het opnemen van institutionele waarden in het trainingsproces. In deze context, en vastgelegd in de PDE 2016-2020, overwoog de universiteit de ontwikkeling van een nieuwe dag voor professionele carrières, vandaag rekend met verschillende avondprogramma's en modaliteiten van Continuity of Studies.

Locaties

  • Viña del Mar

    Viña del Mar, Chili

    Vragen