Keystone logo
Universidad de Leon Master's degree in lerarenopleiding voor verplicht secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijs
Universidad de Leon

Master's degree in lerarenopleiding voor verplicht secundair onderwijs, beroepsopleiding en taalonderwijs

León, Spanje

1 Years

Spaans

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.550 / per year

Op de campus

Invoering

over

Wij bieden gespecialiseerde training voor het onderwijs van Verplicht Secundair Onderwijs, Baccalaureaat, Beroepsopleiding en Speciaal Regime-onderwijs.

Gericht op afgestudeerden van graden direct gerelateerd aan de bijbehorende specialiteiten of andere gerelateerd door het uitvoeren van een toelatingsexamen (zie officiële tabel van graden van directe toegang tot specialiteiten). Studenten moeten hun beheersing van een vreemde taal op niveau B1 bewijzen.

Als je geïnteresseerd bent om te leren

  • Ken de kenmerken van de studenten, hun sociale context en motivaties.
  • Ken de processen van interactie en communicatie in de klas en in het centrum, waarbij mogelijke problemen worden aangepakt en opgelost.
  • Verbind onderwijs met het milieu en begrijp de educatieve rol van het gezin en de gemeenschap.
  • Ken de educatieve en culturele waarde van de onderwerpen die overeenkomen met de specialisatie en de inhoud die in de respectieve leringen wordt onderwezen.
  • Adviseren over de processen van kwaliteitsbeoordeling en de uitwerking van de verbeterplannen van de centra en het bevorderen van lerarenopleidingen.
  • Ken de theoretische en praktische ontwikkelingen van lesgeven en leren van de overeenkomstige vakken.
  • Kennis van en toepassing van innovatieve onderwijsvoorstellen op het gebied van specialisatie.

Wat bieden wij jou

Praktijken op scholen geregeld in overeenstemming met de overeenkomstige onderwijsadministratie.

Aanbod van specifieke modules (aardrijkskunde en geschiedenis, Spaanse taal en literatuur, biologie en geologie, economie, opleiding en arbeidsoriëntatie, sociaal-maatschappelijke interventie en gemeenschapsdiensten, technologie en opleidingscycli van de industriële sector, lichamelijke opvoeding, Engels, wiskunde, natuurkunde en chemie).

Over de school

Vragen