Keystone logo
Universidad De La Serena

Universidad De La Serena

Universidad De La Serena

Invoering

De missie van de universiteit van La Serena is het cultiveren, genereren, ontwikkelen en doorgeven van superieure kennis op de verschillende kennisgebieden en domeinen van cultuur, door middel van onderwijs, onderzoek, creatie, innovatie, universitaire uitbreiding en link met de omgeving.

Als een eigen en onderscheidend kenmerk van haar missie, moet de Universiteit van La Serena bijdragen aan het voldoen aan de behoeften van de algemene belangen van de samenleving, door als integraal onderdeel van de staat samen te werken aan al die beleidslijnen, plannen en programma's die culturele ontwikkeling, sociaal, territoriaal, artistiek, wetenschappelijk, technologisch, economisch en duurzaam in het land, op nationaal en regionaal niveau, met een intercultureel perspectief.

Evenzo, als een constitutief en onvermijdelijk onderdeel van haar missie, moet de universiteit met een roeping van uitmuntendheid de opleiding van mensen met een kritische en reflectieve geest op zich nemen, die rationele dialoog en tolerantie bevorderen, en die bijdragen aan het smeden van burgerschap geïnspireerd door ethische waarden, democratische, burgerlijke en sociale solidariteit, met respect voor mensenrechten, gendergelijkheid, inheemse volkeren en het milieu.

De universiteit moet bevorderen dat haar studenten tijdens hun beroepsopleiding aansluiting hebben bij de eisen en uitdagingen van het land en de regio.

De Universiteit van La Serena erkent, promoot en neemt als onderdeel van haar werk het wereldbeeld op van de inheemse volkeren die zich in het gebied met regionale invloed hebben gevestigd.

Locaties

  • La Serena

    Benavente,980, , La Serena

    Vragen