Keystone logo
University of Medical Sciences  UCIMED

University of Medical Sciences UCIMED

University of Medical Sciences  UCIMED

Invoering

In een tijd waarin wordt bevestigd dat de nieuwe generaties kiezen voor een levensstijl zonder grote complicaties, waar het snelle, het gemakkelijke en het eenvoudige selectiecriteria worden voor het nemen van hun beslissingen, wordt het nog relevanter om diegenen te benadrukken die zich tegen trends verzetten. kies integendeel steeds meer voor kwaliteit, ernst, voor geconsolideerde academische organen, of voor het zoeken naar prestige en een solide infrastructuur bij de selectie van hun universiteit.

Bij de Universiteit van Medische Wetenschappen, UCIMED, hebben we niet alleen gestreden voor de kwaliteit en excellentie van onze studenten, maar we hebben van deze waarden een levensstijl gemaakt en we hebben ze in ons DNA verwerkt. Als rector is er niets dat mij meer bevalt dan de nationale erkenning van de autoriteiten, de medische gemeenschap, gezondheidswerkers, ouders, studenten en afgestudeerden.

Deze erkenning is niet alleen op nationaal niveau, maar gaat veel verder en wordt bevestigd door het groeiend aantal studenten uit verschillende delen van de regio dat toetreedt tot onze universitaire gemeenschap, de internationale organisaties waarmee we overeenkomsten sluiten, of, met de bedrijven die neem onze afgestudeerden aan.

Er zijn drie factoren die we bij deze zoektocht naar uitmuntendheid proberen te promoten onder onze studenten: bereidheid om te leren, interesse en toewijding. Wij zijn van mening dat, ongeacht de omstandigheden, als u deze kenmerken heeft, het veel gemakkelijker zal zijn om vorderingen te maken bij het bereiken van de doelen die we voorstellen.

Het is duidelijk dat iedereen diploma's kan halen of leveren (met meer of minder inspanning), maar een van de meest waardevolle eigenschappen heeft te maken met de waarden van kwaliteit en excellentie. Dat is wat ons onderscheidt bij UCIMED en wat onze studenten in staat stelt om te reflecteren en een verschil te maken in hun rol in de samenleving en op hun professionele pad. Dit is wat hen en ons maakt: "blijf alle grenzen verleggen".

Locaties

  • San José

    Carretera Vieja a Escazú, 10108, San José

    Vragen